Ahlgrens Bilar med sjokolade

Fant denne posen strategisk plassert sammen med påskesnopet da jeg handlet tidligere i uken. Er vel ikke et utpreget påskeprodukt selv om det er noe gult på posen, men den passet fint inn på sjokkselgeren.
Dette er altså vanlige Ahlgrens Bilar, dyppet i sjokolade. De minner faktisk veldig om vinterbilene jeg skrev om her, men de har ikke de hvite snøfnuggene på.

Tror ikke produktet trenger noe voldsom beskrivelse. Dere kjenner jo Bilar, rosa, grønne og hvite, og her har de et bra sjokoladetrekk rundt. Selv om sjokoladen er god, er den egentlig litt overflødig etter min smak. Den forsyrrer bare smaken til bilene som jeg isolert sett liker godt. Det ble litt rotete, og det  føles litt som om noen har tuklet med smaken. -Og det vil jeg helst ha meg frabedt. Følte sjokolade forstyrret mer enn den gledet. Men kanskje de passer godt for barn? Kan tenke meg det. Har ikke latt mine smake enda, jeg var litt sleip og åpnet posen etter leggetid.
Noen andre som har falt for disse?

4 thoughts on “Ahlgrens Bilar med sjokolade”

  1. For meg og min mann var disse perfekte! Men så er vi nok litt barnslige også da. Haha. Kombinasjonen bil og sjokolade var himmelsk, spør du meg. Kommer garantert til å kjøpe flere poser.

  2. Jeg er enig med deg. Er glad i bilene som de er (også de sure og de med lakris da såklart), og er glad i sjokolade. Men sammen ble det noe merkelig ja. Ingen hit her i huset.

  3. Jeg ble dessverre avhengig. Kjøpte hver dag i to uker, og hamstra åtte poser på påsketilbud. Nå koster de bare 8 kroner, så jeg får meg ikke til å kjøpe annet før de forsvinner fra hyllene. Merker jeg har blitt litt lei.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.