Twisted fra Cadbury

Dere har sikkert lest at jeg har skrevet om Cadbury Creme Eggs tidligere, og i London nå sist kom jeg over en ny variant av denne klissete, veldig gsøte, men akk så fantastiske påskenytelsen. Nemlig en liten sjokolade som heter Twisted.

Dette er en liten bar med Creme Egg-fyllet inni, og selvfølgelig var den veldig god. nesten bedre enn eggene. Mye av grunnen tror jeg er at det er litt mer sjokolade enn det rundt de originale eggene. Man får dermed litt mer motvekt til det legendariske fyllet.

Kjøpte bare med meg to, men kjenner på meg at jeg må kjøpe den igjen ved neste Londonanledning.
Eller er det noen som har sett den i Norge?
Jeg har bare sett de vanlige eggene

4 thoughts on “Twisted fra Cadbury”

  1. I love it!! Jeg er enig i at sjokoladen er litt bedre enn egget siden det er mer sjokolade i forhold til fyll. Elsker generelt engelsk sjokolade 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.