Traktor Røff Havsalt fra Kims

Kan komme med en kjapp potetgullpost til dere som titter innom i dag. 😛 Passer bra på en lørdag!
Jeg har jo tidligere skrevet om de andre Traktorchipsene fra Kims; Traktor Grov salt & pepper,  Traktor Jovial Chili , og Traktor grom paprika. Den med Grom paprika har det blitt mange gjenkjøp av fra mannen min, og jeg gledet meg til å smake den siste typen, Traktor Røff Havsalt.

Litt dårlige bilder, måtte bruke iPhonen

Siden jeg er så glad i rifla chips, og selvfølgelig også dipp, hadde jeg nesten bestmt meg på forhånd om at denne var en vinner.
Men folkens, her ble jeg skuffa. Det smakte for fett, for oljete og rett og slett for traktor. Ikke så mye chips. Og da hjelper det ikke med dipp på heller. Så hvis jeg skal ha en salt rifla variant velger jeg nok denne eller denne i steden.
Hva synes dere om Kims Røff Havsalt?
Har vi tru på at den blir værende? Not me.

Gjenkjøp: Nei

3 thoughts on “Traktor Røff Havsalt fra Kims”

  1. Hva smaker traktor, egentlig? Do tell. Hehe!
    Her er det vanlig Kims for alle penga. Paprika eller, som i kveld, salt og pepper. Ikke så viktig med dip. Dip brukes til grillmat, den med tzatziki. Nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.