Supernøtter Søtt begjær fra Sørlandschips

Sammen med de nye rifla chipsvariantene, lanserte Sørlandschips 1. februar også en serie med Supernøtter! De finnes i 3 variantene, og i dag har vi smakt på den som heter Søtt begjær. Den skal visstnok være rik på antioksidanter og det er jo en positiv bivirkning – hvis vi kan kalle det det. Eller hva med synergieffekt? Uansett, posen ser slik ut:

Oppi var det følgende biter:
Salte peanøtter
Sjokoladebiter (mørke)
Fruktclusters
♦ Rosiner
Cashewnøtter

Blandingen var okay den. Bare en smule tørr? Både peanøttene og cashewnøttene virket ferske, og rosinene var ikke for tørre eller klissete. De bitene som kalles fruktclusters var artige. De så ut som lyserosa små bringebær og smakte som en slags crisp. En bitte litt mjuk crisp, så tenne akkurat gir etter ørlitegrann når man tygger i dem. En interessant seighet om du vil.
Til å være så dominerende i synsbildet, er sjokoladesmaken litt fraværende. Helt greit, ellers hadde blandingen blitt for sterk trur jeg. (Det hadde forresten samlet seg litt mer sjokolade nederst i posen.)


Close up av innholdet før vi begynte å spise.

Totalt sett var denne mixen hakket over hva jeg forventet da vi åpnet den. Liker liker.
Vi var enige om at den smake «okay», og mannen tror han kommer til å kjøpe den igjen. Jeg fikk faktisk lyst til å smake de andre variantene i serien også, som er Lettsaltet Nøttesymfoni (rik på protein) og Naturens beste (rik på fiber). Kreative navn fra Sørlandschips denne gangen. Festlig.

Det eneste jeg ikke likte så godt var designet på posen. Produktbildet og layouten var forsåvidt okay, men fargene var stusselige og blasse. Litt på grensen til nitrist egentlig. Den kunne så gjerne vært noen hakk friskere! Men zip lock-effekten øverst er genial.

Noen flere som har smakt Supernøtter Søtt Begjær? Eller noen av de andre variantene?

2 thoughts on “Supernøtter Søtt begjær fra Sørlandschips”

  1. Har kikket på denne blandingen uten å bli helt overbevist. Liker ikke at det er så mye peanøtter og rosiner i, det dominerer jo alle sånne blandinger!! Liker Polly sin Nøttegodt jeg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.