Skitten butikk

Jeg handler noen ganger på Rema 1000 på Billingstad, og var også en tur innom i dag for å gjøre noen påskeinnkjøp.
Det er jo en ganske stor butikk, med bra utvalg til en Rema å være.
-Og vi vet jo alle at et er billig å handle på Rema, men nå lurer jeg på til hvilken pris? Har de så lave matpriser at de ikke råd til å holde orden i butikken sin? Hva har egentlig skjedd der borte de siste månedene? Det er f.eks. generelt mye rot og varer som henger på feil steder og ikke stemmer med merkelappen på hylla, og mye «grått» kjøtt. Er det ingen ledelse der som tar ansvar? Forrige gang jeg var der fant jeg en pakke veeeeldig mugne/grønne/lodne baguetter som var helt blaute da jeg snudde på dem, (burde tatt bilde, men tenkte ikke så langt), og i dag knipset jeg dette bildet da jeg skulle handle yoghurt.

Vi ser vel alle at det ikke akkurat er snakk om ny møkk. Gammal og helt størkna. Til og med mugget har fått spire og gro.
Skjerpings Rema, dette er for udelikat altså.
Hva tenker dere? Er det ikke et lite hån mot oss forbrukere som legger igjen mange tusenalpper der hvert år å presentere varene i slike snuskete omgivelser?

11 thoughts on “Skitten butikk”

 1. Æsj det der var skikkelig ekkelt 🙁
  Jeg har dessverre litt dårlig erfaring med rema selv i det siste.
  Ikke på skitne butikker, men dårlige frukt/grønnsaker og ikke minst varer som er gått ut på dato.
  Jeg skulle handle yoghurt, og jeg liker så godt sånn gresk yoghurt i 2 pakning, men alle de hadde var gått ut på dato for typ et par dager siden. Så jeg droppet jo å kjøpe og dyttet disse langt bak i skapet som et «hint», uken etter hadde de bare dyttet dem ut igjen….da var det jo nesten halvannen uke siden de gikk ut på dato…det er for dårlig altså:(
  Og synd, for jeg liker å handle på rema…ikke minst for lommeboka. Men nå sjekker jeg ALLTID datoen på alt jeg kjøper.

 2. Ikke bra. Handler mye på rema for å spare litt. Synes det sender signal om at folk med mindre penger ikke fortjener en ren og pen butikk å handle i.

 3. Yayks.. Ish. Det var absolutt ikke noe lekkert.. Vi handler faktisk bare på Rema 100 (men i Sande da). Her er det så flott atte.. Aldri opplevd noe sånt der..

 4. Jobber i Remabutikk selv, og det der er rett og slett en skam for meg å se slike bilder. Totalt uakseptabelt. Sånn skal det ikke være uansett og det er lave priser eller høye priser. Vi selger tross alt matvarer folk skal putte i munnen!

 5. Dette er IKKE ok….trist… Jeg har sendt dette til kjøpmannen – og håper det er siste gangen du opplever dette i en av våre butikker….

  HELT ENIG i at ny møkk og gammel møkk er to veldig forskjellige ting…
  Solfrid Flateby
  Kommunikasjonsdirektør
  Reitangruppen AS

  1. Hei og takk for tilbakemelding! 🙂 Er en stund siden jeg har handlet der borte nå, men håper jo virkelig at de har vasket.
   Ja, veldig synd når noen ødelegger for resten. Det er det alltid – i alle sammenhenger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.