Pasta Originale Carbonara fra Stabburet

Dere husker muligens at jeg har smakt på to andre ferdige pastaretter fra Stabburet tidligere. Tagliatelle Prosciutto og Penne Mozzarella (Klikk på navnene for å lese innleggene) Og nå har jeg smakt den nyeste varianten, nemlig Carbonara.

Carbonara i seg sjøl er jo langt fra noen nyhet, men jeg var spent på hvordan en slik frossen ferdigvariant ville funke. Her er den før runden i micro’n.

Nå må jeg innrømme at Carbonara ikke er noe favoritt for meg i utgangspunktet. Synes rettten i seg sjøl er litt for tam, og jeg får ofte følelesen av at noe mangler. Blir skikkelig kjøttsulten igjen kort tid etter at måltidet er fortært. Som han der hjelperen til Askeladden, he-he…  Allikevel måtte jeg prøve denne da jeg kom hjem nærmere kl 20 her en kveld, lenge etter at familiemiddagen var avsluttet. 🙁

Den smaker ganske vanlig carbonara. Jeg ble faktisk positivt overrakset over hvor lite syntetisk «fabrikkmat» den smakte. Men nå har det jo skjedd en utvikling på ferdigmatfronten de siste 5-10 årene også da. -Men det blir aldri så bra som hjemmelaget! Bare raskere… ..og lettere hvis man er sliten eller lat…

Kanskje litt lite kjøtt, men det finnes så godt som ingen ferdigrett med nok kjøtt etter min mening. -Da hadde de vel blitt for dyre. Fin konsistens på pastaen også, men skulle jeg kjøpt en slik type rett igjen, hadde jeg valgt en av de andre med litt mer smak. Sausen var fin, ikke kvalmende, og jeg spise opp hele skåla.
Altså greit nok , jeg ble passe mett og passe fornøyd. 🙂

Gjenkjøp: Nei

3 thoughts on “Pasta Originale Carbonara fra Stabburet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.