N.A! Strawberry

Da har jeg smakt på en litt snål nyhet: N.A! som står for Nature Addicts. Det er egentlig er et fransk produkt og skal være et sunnere godterialternativ. Jeg har gått rundt med posen i veska i sikker 14(!) dager, og har hele tiden glemt å smake på den. Kanskje jeg ikke synes den virket så fristende? I kveld har jeg da endelig åpnet posen, og her kommer dommen.

Produktet er ganske udefinerbart og litt vanskelig å beskrive.  Det er noen mørke, ganske mjuke fruktfirkanter visstnok laget av fruktjuice og fruktpuré. Jeg følte egentlig at jeg satt og gumlet størknet syltetøy, pussig og litt creepy. Det er ikke så tørt som tørket frukt -som jeg liker godt, men kanskje litt mer som noe dølt, seigt gelegodteri. Eller som en stor tyggepastill.

Uansett likte jeg dem ikke godt nok til å fullføre posen, så det er nok ikke noe for meg.
Men kanskje det er noe for dere andre? Eller hur? 😛 Er godt mulig vi trenger et slikt alternativ her i Norge.
De finnes i bringebærsmak også. Har dere smakt? Blir det en hit?

5 thoughts on “N.A! Strawberry”

  1. Jeg likte disse kjempe godt! Vil ikke erstatte godteri, men grei å ha å knaske på når sulten kommer utover dagen.. Er jo som litt sunnere tyggepastiller. Har kjøpt inn flere både bringebær og jordbær, synes begge to er like gode. 🙂

  2. Synes dette ble verken fugl eller fisk. Har jeg lyst på godteri, spiser jeg det. Ditto med frukt. Ikke en slags blanding. Sunt godteri fungerer ikke for meg, kanskje for andre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.