Kruttgo fra Gilde

I min føljetong med testing av tjukt kjøttpålegg fra Gilde har turen nå kommet til Kruttgo – Biffkjøtt med kryddermiks.


Dette er en varaint av litt rødere kjøtt enn de to andre typene jeg har smakt (innlegg her og her), og minner egentlig veldig om okserull, salt bankekjøtt og ikke minst min favoritt når det kommer til kjøttpålegg (med unnatk av roastbeef naturligvis) nemlig Krydret lunsjrull. -Også fra Gilde.

Det er ganske bra med smak i hver snei og kryddermiksen kjennes ikke bare langs kantene men på hele flaten. Noen av sneiene hadde litt fett og slintrer, men langt fra så mye at det skapte irritasjon eller ergrelse. Mannen likte også denne varianten godt, så her har det faktisk allerede blitt gjenkjøp før jeg rakk å blogge om den. Og det skjer ikke så ofte! Siden hver skive er så tjukk er det ikke så mange i pakka, så dette er heller ikke det mest økonomiske kjøttpålegget,  men innimellom kan man jo unne seg ei pakke eller to.
Kan forøvrig informer om at det smakte fortreffelig på rundstykke sammen med litt deilig Brie under. Mmmm 😛

Gjenkjøp: Ja

6 thoughts on “Kruttgo fra Gilde”

  1. Må si jeg ble fristet til å kjøpe denne nå!
    Har du prisen på det? Og hvor mange skiver det er i pakka? 🙂
    Har ikke sett det på favoritt-nærbutikken her.. må kanskje ta meg en tur på Coop Obs! eller Meny og sjekke der. De pleier å ha det meste. 🙂

    1. Hei du. Husker ikke hvor mye den kostet, men har kjøpt den både på Meny og Ica Maxi. Det var bare 7 eller 8 sneier i pakka, men til gjengjeld er de ganske så kraftige. 🙂 Får håpe du finner den da.

  2. Denne likte vi her og. Både Gubbe og Gutter. Bakte rundstykker og hadde denne og annet godt pålegg sist fredag. Veldig populært! Og veldig godt til en forandring fra fredagskosen:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.