Kokkeklare kjøttkaker fra Stabburet

I dag hadde vi de Kokkeklare kjøttkakene fra Stabburet til middag.
Så dem faktisk allerede i slutten av januar på Rema, men hadde egentlig ikke tenkt å prøve. Er glad jeg gjorde det allikevel. 🙂
Her er pakken, -dere har helt sikkert sett den i frysedisken, og ikke minst på TV de siste ukene.

Inni esken var de smart pakket enkeltvis i remser med 3 og 3. Gjør at det går fint for mindre husholdninger å bruke dem også!

Jeg stekte bare 6 siden det bare var meg og de søte små som skulle ha middag i dag. Tenkte i mitt stille sinn at da ble det en til hver av jentene og to til meg, -og så kunne sikkert mannen bare varme opp og spise de to som var igjen når han kom hjem litt senere. (Så jeg kokte litt ekstra med poteter.) Men der tok jeg feil. Kjøttkakene gikk nemlig ned på høykant hos jentene, og de var veldig enige om at dette var mye bedre enn kjøttboller 🙂 Og jeg er enig.

Dette var virkelig gode kjøttkaker. De var på langtnær så syntetiske som jeg hadde fryktet. Ferdigmat har virkelig kommet seg de siste årene må jeg si. Og disse var heldigvis ikke for salte. Smaken var på en måte fersk og sammensatt, og konsistensen så grov som den bør være på en kjøttkake. Og den skal være merkbart grøvre enn ei farsekake, sant?
De skulle steke ganske lenge, faktisk 20-25 minutter. Må jo det når de er rå i utgangspunktet. Men det gikk helt greit siden man allikevel må vente på potetene og lage saus og grønnsaker, dekke bord etc. Må gi en tommel opp til Stabburet her altså, disse kommer vi helt sikkert til å prøve igjen. Kanskje jeg burde prøve de kokkeklare karbonadene de har lansert også?
Noen som har prøvd dem og vet om de er like gode som disse?
Andre som har prøvd disse kjøttkakene?

Gjenkjøp: Ja

7 thoughts on “Kokkeklare kjøttkaker fra Stabburet”

  1. Høres jo bra ut, men det er ikke akurrat «ferdigmat» når man må passe på dem i over 20-25 minutter i en stekepanne. Det tar jo faktisk kortere tid å lage sine egne fra kjøttdeig og en pose med Toro kjøttkakesaus, og det blir vel ikke bedre enn hjemmelaget?

  2. Kjøttkaker faller i smak hos barna det! 🙂 Fint å følge med på bloggen din altså, får med seg nyheter da! 🙂

    Spurte venninna mi om hvor hun hadde kjøpt blomsterpotta med liljene i, og det var faktisk på Rema! 🙂 Det hadde jeg jammen ikke trodd, men på enkelte litt større Rema- butikker begynner jo blomsterutvalget å bli ganske så bra!

    Aia

  3. Tror nok jeg kommer til å lage mine egne i stedet.:) Det tar ikke lengre tid (om man får hjelp av Toro til sausen…), pluss at jeg vet hva som er i de da.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.