Dagligvarebloggen

Karamellvafler -ekte eller fake?

Noen kolleger var nylig i Nederland og hadde kjøpt med seg noen helt fantastiske, karamellfylte vaffelkjeks til meg.
Vafler i ulike former er jo en spesialitet, og jeg må si at dette var en herlig smaksopplevelse.

Se så lekker boks!

Disse var akkurat passe sprø, hadde akkurat passe seig karamellkjerne og hadde akkurat passe mye smak. Alle på jobben som smakte var enigie i det. 😛

 

Siden jeg synes de var så gode, bestemte jeg meg for å prøve dette norske alternativet jeg så på butikken i går. «Roberts Karamellvafler» het de. Og angivelig er de …»produsert i Nederland for «EktaMat AS»  Det står at det er et Originalt hollandsk kvalitetsprodukt…
Njaaa… skeptisk her….

Må bare si at jeg ikke ble overbevist. Denne var for tjukk, for «klumpete» i konsistensen og litt for blaut. Hele kaka var liksom litt tung, og det kjentes som jeg beit i ei smultskive. Smaken var også for spiss, markant og spesiell og søt. Karamellen i midten var forsåvidt grei og passe seig, men siden alt det andre ikke svarte til forventningene ble jeg litt småskuffet her. Orket knapt å fullføre en blings, og overlot til de rundt meg å fullføre resten av pakken.

Angrer litt på at jeg ikke tok bilde på siden av tykkelsen på begge, så kunne dere fått sett forskjellen.

Hadde jeg ikke smakt the real thing i forkant, kan det kanskje hende jeg hadde syntes den var ok, litt…, men ikke mer enn det. Men kanskje det finnes andre alternativer her i landet som smaker mer overbevisende? Som ikke legger seg som en kampestein i magen. Jeg tar gjerne i mot tips!
Og til dere gutta på jobben; hvis dere skal nedover snart igjen, kjøp gjerne med en boks eller to til meg. 😛

18 Responses to Karamellvafler -ekte eller fake?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.