Hvor er min yndlingssalami?

Det er alltid spennende når det kommer nye produkter, og tilsvarende leit når når noe man liker godt går ut av produksjon.

Jeg synes stadig vekk godbiter forsvinner, og nå begynner jeg å frykte for yndlingssalamien min.
Dere som har lest bloggen lenge vet at det er snakk om denne; Salami med parmesan fra Bjerke.

Synes kombinasjonen er perfekt. Salamien er passe saftig og har akkurat nok smak. Den lille randen av parmesan rundt hver snei, er en flott prikk over i’en. Men i det siste har jeg slitt med å finne den. Uæææ, den kan virkelig ikke bli borte! Min nærmeste Menybutikk, hvor jeg pleier å kjøpe den, er under oppussing, så jeg har vært innom en annen nå de siste ukene. Der har de den ikke. På lørdag kikket jeg etter den på Ultra i Sandvika, men de hadde den ikke der heller! Skal ta meg en litt bedre leterunde til helgen tror jeg, ettermiddagene denne uken er så hektiske. Krysser fingrene for at den absolutt ikke går ut av produksjon, men at jeg bare har vært uheldig med utsalgsstedene jeg har vært på leting.

Andre som liker denne varianten?
Og hvis dere ikke har smakt bør dere definitivt prøve. 😛
(Kan jo kjapt legge til at jeg ikke likte salami før jeg lot meg friste til å prøve denne…)

bloglovin

18 thoughts on “Hvor er min yndlingssalami?”

 1. Jeg så den, eller hvertfall tilsvarende, på Coop Mega i forrige uke. I Rogaland, da, men den finnes jo sikkert flere steder 🙂

 2. Akkurat denne har jeg ikke smakt, selv om jeg er veldig glad i Bjerke produkter og fabrikken ligger rett borti her 😉 så denne skal jeg prøve. Min favoritt hittil har vært Spis sin salami:)

 3. Har du sjekket på Meny på CC Vest, der pleier de alltid å ha den :-). Håper den ikke forsvinner, den er også min favoritt!

 4. Hallo;) Den finnes på Meny på Bærums Verk:) Så den i går og den var på tilbud:) Charlotte

  1. Åh, nice. Da drar jeg dit. Jentene er jo også veldig glade i den. Bra du har oversikt (og moro med kommentar fra deg) 🙂

 5. Vi elsker bloggen din:-) Det er såååå supert at du tester og vi kjøper etterpå:-)

  Charlotte

 6. Jeg så den eller tilsvarende(litt usikker på om det var Bjerke) på ICA Maxi Vøyenenga forleden dag:-)

 7. De har disse på Rema1000 også. Jeg er tilhenger av Bjerkes Rødvinssalami. Dessverre varer den ikke lenge her i huset, for jeg spiser den rett fra pakken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.