Go’Morgen Naturell, gresk type fra Tine

Her om dagen smakte jeg den nye Go’Morgen yoghurten fra Tine til frokost. Har dere sett den?
Det har nemlig kommet naturell-variant av Go’Morgen, gresk type med Nøttecrüsli, og den inneholder visstnok ikke tilsatt sukker i yoghurten. Bare litt i nøtteblandingen. Spennende. Delikat boks forresten.
Dere som har lest bloggen her en stund vet at jeg er veldig glad i den røde Go’Morgen yoghurten, den har jeg spist siden boksen var rund og lyserosa med müsli i lokket (- flere som huske det?), men det er ingen hemmelighet at den inneholder en god del sukker.

Synes denne så veldig innbydende ut da jeg åpnet den – bra. Og her smakte det naturell ja. Ingen tvil.

For meg ble dessverre yoghurten alt for syrlig. Men er du typen som koser deg med surmelksprodukter, er jeg sikker dette er en vinner. (Som for Tonje ved siden av meg på jobben, som mente den var frisk og fin.) Det som imidlertid var litt fiffig, var at nøttecrüslien smakte ganske søtt og godt. Så det ble en ganske tydelig kontrast til den syrlige yoghurten. Det ga en litt sånn godt-vondt-følelse, så jeg brukte litt tid på å bestemme meg om det var godt eller ikke, men surheten fra yoghurten ble litt for dominerende. Skulle gjerne smakt nøttecrüsliblandingen oppi en annen yoghurtsmak.

Gro på jobben fikk også smake, og hun var enig med meg.
Konklusjonen ble at gresk yoghurt passer best til middagsretter for oss. 🙂

Hva synes dere om denne folkens?

Gjenkjøp: Trur ikke det

10 thoughts on “Go’Morgen Naturell, gresk type fra Tine”

  1. Artig blogg, fant den i dag. Synes det beste med gresk yoghurt er tykkelsen, men denne yoghurten så ut som om den har samme konsistens som alle de andre go’morgene?

    Kommer du forresten til å teste ut de nye hennig-olsen-isene? Oppdaget at de har lansert cappuccino-is og valnøtt-is. Cappuccinoisen smakte veldig godt, valnøtt var blæ. Lurer på om det bare var meg som synes valnøtt smakte hoppetau 🙂

  2. Denne kommer jeg til å prøve. Noe av det beste med Hellas er youghurten. Fantstisk å få den servert på en taverna – iskald- med et tykt lag flytende honning på toppen!

  3. Vil understreke at cappuccinoisen til hennig-olsen er god, gammel kjenning som endelig har kommet tilbake! Det er min ubetvilsomme favoritt av hennig-olsen-isene 😀

    Ellers vil jeg understreke at denne Go’Morgen-yoghurten er den eneste jeg liker. Nå er ikke jeg noe glad i fruktyoghurter generelt, men foretreker å blande frisk frukt/bær i naturell yoghurt selv 🙂

  4. Jeg måtte teste denne vet du! Fikk også en slik god/vond følelse,og det til tross at jeg måtte ty til litt sukker i den! Den ble en stor skuffelse for barna ihvertfall! Enig i at kornene var gode:) Ikke gjenkjøp her…

  5. Denne nye yoghurten er den eneste go morgen yoghurten som er forsvarlig å spise som noe annet enn dessert, men den inneholder fortsatt to sukkerbiter… Med andre ord: den er mer enn søt nok 🙂 gå 3-7 dager uten mat tilsatt søtning, så forsvinner sukkeravhengigheten de fleste av oss har 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.