Flyt Appelsin fra Sunniva / Tine

Denne har jeg gledet meg til å smake. Sikter til den nye Flyt-juicen fra Sunniva «…som ikke ligner på noen annen juice på markedet!» 😉
Disse Flyt juicene er «ikke varmebehandlet, men i stedet presset og utsatt for en unik metode, kalt High Preassure Processing. Produktet utsettes for trykk rett etter pressing og tapping på flaske. På denne måten ivaretas den naturlige fruktsmaken og den friske lukten av fersk frukt i hver enkelt flaske»… Mmm, spennende.

I tillegg til Appelsin finnes den i smakene Eple, bringebær, blåbær og banan og Eple og Mango. Jeg har valgt å teste den med bare appelsinsmak først, siden jeg er størst tilhenger av rene smaker. Synes en del produkter inneholder så mange rare smakskombinasjoner om dagen, og da blir det fort litt møljete for meg. Men det er godt mulig jeg tester de andre etter hvert altså. I hvertfall den med eple og mango.

Denne var knallgod! Den er ikke tilsatt sukker, men overraskende søt i smaken. Synes den smakte naturlig og friskt, og vel så godt som den nypressede juicen jeg kjøper med fra Kaffebrenneriet innimellom (som også er ordentlig god – sammen med deres fantastiske sandwich med kylling og pesto). Flasken må ristes godt, for den skiller seg litt når den blir stående. Helt okay det, viser jo at den ikke er hel-syntetisk. Sitter igjen med en ordentlig syrlig appelsinsmak både i munnen og på leppa etter å ha drukket et glass. Ekte citrusfruktaktig.

Hvis noen tenker over at denne flaska ikke ser helt full ut på bildet, så stemmer det. En ivrig liten 6-åring ville så gjerne smake litt før mamma’n rakk å knipse bilder.

Er forøvrig relativt spent på om den blir værende i kjølehyllene eller om den blir for dyr og spesiell for oss i lengden. Tror kanskje markedet for slik juice er mer på type bensinstasjoner, storkiosker osv. framfor dagligvarebutikker. Men you never know. 😛
Har dere smakt den? Eller de andre variantene?

Gjenkjøp: Ja

Ha-ha, og i tilfelle noen lurer på digresjonen om Kaffebrenneriet, så er det bare fordi de har avdeling rett over gata fra der jeg jobber, så det hender jo jeg stikker innom. Og til dere som ikke har smakt; den sandwichen er en udiskutabel vinner. Ikke sant Gro på jobben? 😉

9 thoughts on “Flyt Appelsin fra Sunniva / Tine”

  1. Den var god, men lang fra god nok til å forsvare en literrpis på over 60 kroner! Rema har fått inn noen nye forpakninger fra Bama som var meget bra, og jeg finner den testede juicen bare marginalt bedre. I den nye Bama-serien hos Rema finnes også en god grapefruktjuice og en del andre varianter.

    Det begynner å bli et stort spenn av juice i butikkene nå – fra den billigste som står uten kjøling til denne fra Sunniva. Men jeg tror den blir for dyr.

    1. Oi, da skal jeg stikke innom Rema i morgen og se om jeg finner den juicen.
      Ja, blir nok i dyreste laget ja. Men god var den!

  2. Jeg har faktisk en miniflaske jeg fikk utdelt fra en stand senteret stående i kjøleskapet, kanskje jeg må teste den til lunsj!

  3. Vi prøvde varianten med Eple, mango og banan igår, og ble ikke overbevist. For det første var det en rar lukt i det vi åpnet juiceflasken for første gang. Når vi så skulle drikke den, utbrøt sønnen min på 5 år etter å ha drukket noe slurker; Mamma, er det fisk i denne….?….det værste var jo at jeg tenkte akkurat det samme….Så her blir det ikke gjenkjøp, og det var vi helt enige om 🙂 Så dette var en dyr juiceflaske, som ikke stod til forventningene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.