Cheesy Fries fra Burger King

Det har vært helg, og da har jeg selvfølgelig benyttet anledningen til å smake litt ny snacks.  Og denne gangen dreier det seg om: Cheesy Fries fra Burger King. Posen var ganske liten og veldig lett. «Flavored potato snacks», vel vel….

Forventningene var ikke spesielt høye, ref innlegget her om Mozzarella Sticks Snacks fra T.G.I. Friday’s.  Dette er jo et produkt i samme gata…. Og reaksjonen blir også dessverre den samme. Blæh. Det luktet faktisk ekkel smelly cheese da jeg åpnet posen, og disse stripsene så ikke spesielt innbydende ut heller.

De var veldig tynne i konsistensen, det var på en måte ingen substans. Følte jeg spiste luft, papp eller ingenting. Dette lille drysset med orange pulver som var utenpå så så syntetisk ut at jeg nesten vegret meg for å sette sammen tennene her.

Når det gjelder smaken, så er den kort fortalt identisk med slik det ser ut og lukter. Litt besk og nesten kjøttaktig og i hvertfall ikke god. Spiste 3 stk og kasta resten i søpla. Fysjom. Disse kan da ikke var mange månedene i butikken? Styr unna folkens.

Gjenkjøp: NEI!

2 thoughts on “Cheesy Fries fra Burger King”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.