Vårslipp hos Meny

Bare en kjapp post til dere som er interesserte. Var innom Meny et lite stykke unna meg i dag, og så at de har 30% på 30 av nyhetene som nettopp har kommet! De har jo pleid å ha det de siste årene, veldig bra.
Så da går det an å teste ut litt nytt til en litt lavere pris. Ser at en del av det som er på tilbud faktisk er varer jeg har forsøkt allerede, eller som ligger klare i skap, kjøleskap og fryser og skal smakes i nær fremtid. Hmm, burde det forresten ikke hett Vinterslipp i steden?

Bare et lite tips til dere altså.
(Og slapp av, jeg er på ingen måte sponset av Meny, handler like gjerne på Ultra, Rema, Kiwi eller Ica Maxi. Det er bare det at jeg har 3-4 gode Menybutikker ganske nært meg, så da blir det jo naturlig og lettvindt å handle der.) 😛

Smakte forresten en mindre god nyhet til middag i dag. Innlegg kommer ganske snart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.