Dagligvarebloggen

Trist at denne forsvinner?

Når det stadig kommer nye produkter i butikkhyllene, må jo noen ta sin hatt og gå også. Og en av dem som nå er ferdig med sin opptreden er Walter No 156. Skrev innlegg om den i januar i fjor da den var ny.
Husker dere den?

Jeg har faktisk aldri kjøpt den igjen etter at jeg testet den.
Er så mange andre, bedre sjokoalder å få tak i. 😉

Hva synes dere da? Er det trist at den nå forsvinner, eller spiller det ingen rolle?

12 Responses to Trist at denne forsvinner?

 • Nei og nei!! Dette likte jeg ikke å lese! Walters er en av mine favoritt ut-på-tur sjokolader. En sjokolade som inneholder også salt, passer bare fint når man mister noen dl svette i løpet av turen. Samtidig som den er utrolig god.Jeg får løpe i butikken å hamstre inn, før den forsvinner helt. 🙂

  Sv: Jeg håper du liker boka like mye som jeg gjorde..Jeg slukte den rått (!).Den virkelige verden bare forsvant.

  1joy! 😉

 • Forresten! Jeg tror jeg dummet meg litt ut her,- jeg antok at dette var den orginale Walters sjokoladen, men det viser seg jo at det er det ikke. Den orginale holder seg i hylla, gjør den ikke??
  Har ikke testet ut denne med chili- som forsåvidt høres helt usmakelig ut… 😛

 • Næææ, vanlig walters er nok. Og for et sammentreff, to rader av waltersjokoladen er akkurat fortært….den som ligger i mitt kjøleskap…mmm;)
  Sv: Har bare god erfaring med paypal jeg,føles som en sikker betalings måte. Har jo hørt om problemer, men det er vel mer de som oppgir passord og sånn på falske e-poster. Jeg er veldig fornøyd, med ebay og, fått penger igjen på noen ting jeg ikke har fått og:) og når jeg tenker på alt det jeg har kjøpt…screen saver til mobil for 11 kr…silikon etui til mobil ca 40 kr…parykker, bakeformer, hår produkter….you name it. Ebay er genialt:) og gøy!! :0)

 • Jeg har faktisk ikke smakt denne jeg, men er skeptisk til chili i sjokolade hehe.
  Jeg smakte forresten den vanlige walters mandler for første gang nå nylig, og den var god da:)
  Men som du sier…det er så mange andre gode der ute:)

 • Visste ikke om den en gang jeg:)

 • Denne likte ikke jeg nevneverdig, greit nok at denne blir byttet ut til fordel for Toppris-plata 🙂

 • Jeg likte ikke den i det hele tatt, så for min deg gjør det ikke noe at en ny sjokolade får plass i hylla.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.