Trist at denne forsvinner?

Når det stadig kommer nye produkter i butikkhyllene, må jo noen ta sin hatt og gå også. Og en av dem som nå er ferdig med sin opptreden er Walter No 156. Skrev innlegg om den i januar i fjor da den var ny.
Husker dere den?

Jeg har faktisk aldri kjøpt den igjen etter at jeg testet den.
Er så mange andre, bedre sjokoalder å få tak i. 😉

Hva synes dere da? Er det trist at den nå forsvinner, eller spiller det ingen rolle?

12 thoughts on “Trist at denne forsvinner?”

 1. Nei og nei!! Dette likte jeg ikke å lese! Walters er en av mine favoritt ut-på-tur sjokolader. En sjokolade som inneholder også salt, passer bare fint når man mister noen dl svette i løpet av turen. Samtidig som den er utrolig god.Jeg får løpe i butikken å hamstre inn, før den forsvinner helt. 🙂

  Sv: Jeg håper du liker boka like mye som jeg gjorde..Jeg slukte den rått (!).Den virkelige verden bare forsvant.

  1joy! 😉

 2. Forresten! Jeg tror jeg dummet meg litt ut her,- jeg antok at dette var den orginale Walters sjokoladen, men det viser seg jo at det er det ikke. Den orginale holder seg i hylla, gjør den ikke??
  Har ikke testet ut denne med chili- som forsåvidt høres helt usmakelig ut… 😛

 3. Næææ, vanlig walters er nok. Og for et sammentreff, to rader av waltersjokoladen er akkurat fortært….den som ligger i mitt kjøleskap…mmm;)
  Sv: Har bare god erfaring med paypal jeg,føles som en sikker betalings måte. Har jo hørt om problemer, men det er vel mer de som oppgir passord og sånn på falske e-poster. Jeg er veldig fornøyd, med ebay og, fått penger igjen på noen ting jeg ikke har fått og:) og når jeg tenker på alt det jeg har kjøpt…screen saver til mobil for 11 kr…silikon etui til mobil ca 40 kr…parykker, bakeformer, hår produkter….you name it. Ebay er genialt:) og gøy!! :0)

 4. Jeg har faktisk ikke smakt denne jeg, men er skeptisk til chili i sjokolade hehe.
  Jeg smakte forresten den vanlige walters mandler for første gang nå nylig, og den var god da:)
  Men som du sier…det er så mange andre gode der ute:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.