Traktor Grov salt & pepper fra Kims

Hoi! – Denna smakte pepper!

I kveld har vi altså smakt på en av de to nyeste variantene i serien med Traktorchips fra Kims. Den med grov salt & pepper. Her var de i alle fall ikke gjerrige på pepper’n!

Er jo ikke så lenge siden vi hadde en retropose med salt og pepper fra Maarud her, så det ble automatisk til at jeg sammenlignet litt med den. Synes denne varianten fra Kims smakte mye mer pepper enn Maarud sin. Peppersmaken er på en måte annerledes også, mer distinkt. Og den satt ganske lenge i munnen. Konsistensen på chipsen er ganske sprø, og mer knasende enn jeg hadde forestilt meg. Ikke på noen måte slik som Sørlandschipsen, men på god vei. -Og det står jo på posen også når jeg tenker meg om.

Vi prøvde den med dipp, men synes nok den kombinasjonen blitt feil. Kan tenke meg at Traktorvarianten med salt (som jeg planlegger å smake en helg om ikke så lenge) passer bedre til dipp, men her ble det for mye og for mange smaker på en gang.

Vi klarte fint å tømme mer enn halve skåla, men den var ikke mer enn helt okay.

Hmm, utrolig hvor lett det er å bli sittende og spise bare fordi skåla står der… Dum uvane altså… 😛

Gjenkjøp: Nei

2 thoughts on “Traktor Grov salt & pepper fra Kims”

  1. Jeg har ikke prøvd denne med salt og pepper, men vi kjøpte den nye med havsalt på fredag, og den var utmerket til dip. Den var veldig kjedelig på smak alene, men med dip var den perfekt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.