Tøff Bacon, Baconrulade fra Gilde

Dere har sikkert fått med dere at Gilde har lansert flere nye typer kjøttpålegg med ekstra tjukke skiver. Den første jeg har smakt på heter Tøff Bacon og er en Baconrulade. Festlig ord egentlig.

For meg smakte dette som en slags servelat med biter i. Bitene er antagelig baconet det da. Jeg kjente ikke så veldig mye baconsmak egentlig, men den er tilstede. Det var et ganske pølsete kjøttpålegg, men jeg likte det jeg altså. Mannen syntes det var litt kjedelig, men mente at hvis man liker servelat så liker man dette.

Synes det var ganske uvant å spise så tjukke skiver! Følte liksom hele tiden at jeg hadde blingsa og tatt 2 skiver i stedet for ei. -Men det var godt. Har lest et eller annet sted at disse tjukke skivene er tiltenk de som driver med sånne lavkarbogreier og mauler pålegg. Ha-ha festlige greier. Som dere ser spiste jeg det på rundstykke.

Selv om vi syntes det var okay, tviler jeg på gjenkjøp her. Her i huset velger vi som reglel litt andre typer kjøttpålegg enn servelat og kommer nok ikke til å endre på det på grunn av denne nyheten.

Noen andre som har smakt? Og if so, hva synes dere?

Gjenkjøp: Nei

4 thoughts on “Tøff Bacon, Baconrulade fra Gilde”

  1. Har testet, og er enig i at tykkelsen var litt uvandt 🙂
    Men jeg synes smaken var god, så kommer sikkert til å kjøpe på nytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.