Ovnspotet med Cherrytomat & Rødløk fra Findus

Jeg er glad i veldig mange produkter fra Findus. Vi bruker stadig de ulike fiskevariantene deres, og rett som det er wok-mix eller andre blandinger også. Synes derfor det var spennende å skulle teste deres nye Ovnspotet med Cherrytomat & Rødløk med oregano og sort pepper. Mmm, kjente krydderduften da jeg åpnet posen.

En veldig god ide var det først som slo meg. Hvorfor har ingen tidligere tenkt på å blande litt grønnskaer inn i alle de ulike potetvariantene som finnes på markedet?

I tillegg til rødløk og cherrytomtomater var det både gulrøtter og paprika i blandingen også. Her er den i frossen utgave:

Og slik ser den ut ferdigstekt:

Her må jeg dessverre medgi at ideen var veldig god i utgangspunktet, men at resultetet i praksis ikke ble fullt så vellykket.

Synes blandingen ble litt dau og dvask, og det smakte mye mindre enn jeg hadde trodd. Så dumt! Jeg brukte grillelementet i ovnen de siste minuttene for å få en litt krisp skorpe, men det hjalp heller lite. Synes også det var litt for mye grønnsaker i forhold til potetbiter. Vi hadde den til middag som poteter, men hadde jeg visst om blandingsforholdet her hadde jeg nok heller brukt denne posen som grønnsak. Det duger den bedre til. Hvis dere skjønner hva jeg mener?
Hva tenker dere da? Har denne blandingen kommet for å bli?

Gjenkjøp: Nei

6 thoughts on “Ovnspotet med Cherrytomat & Rødløk fra Findus”

  1. Kikket på bildet før jeg leste, og det slo meg at det var veldig lite poteter! Da det også var din erfaring, er det nok ikke noe jeg heller kommer til å kjøpe nei. Men enig i at tanken var god.

  2. Men dette har da vært på markedet lenge. Findus har noe som heter stekegrønnsaker. Det er poteter, sopp og grønnsaker (uten den ekle paprikaen) i pose, og som stekes i panne. Synes den er veldig god.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.