Grandiosa Nacho fra Stabburet

Jada jeg har smakt den; Grandiosa Nacho-varianten altså.
Hadde egentlig ikke tenkt å teste den, siden frossenpizza nesten får det til å vrenge seg i magen min, men så hadde mannen tilfeldigvis kjøpt den med hjem her en dag i forrige uke, så da måtte vi jo bare prøve da.

Har selvfølgelig notert meg at den har fått diverse dårlige omtaler og terningkast 1 i ulike fora, men man må da ta det for det det er! Ingen forventer vel en gastronomisk reise for ganen når man spiser Grandis? Uansett variant?

Og her kan jeg trygt si what you see is what you get. Dette er Grandiosa med tacosmak og nachochips oppå. Enkelt oig greit.

Og jeg synes ikke den var så verst. Faktisk er chipsen forbausende sprø (jeg hadde trudd den skulle være blaut), og dersom man henter fram rester fra fredagens tacomåltid, altså salsa og rømme så er den absolutt etanes. Dette er en helt kurant pizza, -dersom man skal ha frossenpizza vel å merke. Selv foretrekker jeg fersk pizza hvis jeg ikke skal bake selv, men noen ganger tar man det kjappeste man får tak i fordi man skal ut av døra om 10 minutter igjen.

Synes imidlertid ikke det var så kult at de bare selger den i 2-pack. Akkurat det gjør vel at jeg ikke kommer til å kjøpe den igjen, men velger en annen frossenvariant de gangene et slikt pizzabehov tviunger seg fram.

Hva synes dere om denne? Kommet for å bli?

Gjenkjøp? Nei

8 thoughts on “Grandiosa Nacho fra Stabburet”

 1. Mannen kjøpte denne her om dagen, men dent frister IKKE til gjenkjøp… Helt enig med deg ang chipsen, den var forbausende sprø, ja, men «alt det andre» var TAMT!!!

  Ha en fin dag! 🙂 Vi har vinterferie! Herlig! 🙂

 2. Jeg kjøper aldri frossenpizza, av den enkle grunn at jeg ikke synes det er noe godt. Hehe. Liker godt pizza altså, men foretrekker hjemmelaget.
  Nå har det seg sånn at på Coop Prix har de hatt en «deal» denne måneden som gjør at man får med en topakning av denne tacopizzaen hvis man kjøper en sekspakning med Pepsi Max (0,5 liter). Min eldste datter skulle på leir i vinterferien og trengte å ta med noen brus, så da ble det til at vi benyttet oss av denne dealen. Pizzaen ligger i fryseren og jeg har egentlig grudd meg litt til å ta den ut og varme den. Har ikke de store forventingene, akkurat! Derfor var det jo greit å lese dette innlegget slik at jeg kan håpe på at den smaker bedre enn jeg frykter. For taco liker jeg jo! 😉
  Håper du har en fin skuddårsdag!

 3. Djiises, har det kommet enda en variant? Hvor mange er det nå? Tar det aldri slutt?? Hva blir det neste? Grandiosa med gulrøtter? Eller hva med Lavkarbo Grandis!!? Det hadde vel slått an i disse slanke-hysteri-dager! 😉 Bah!

 4. Jeg håper den har kommet for å bli!
  Men de kan gjerne ha den i 1-pack.

  Syns den er kjempegod, men så er jeg generelt en Grandiosa-fan da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.