Fylt Kyllingbryst med ost og bacon fra Prior

Denne uken har vi smakt på en av de deilige nyhetene som ble sluppet fra Prior 1. februar. Nemlig Fylt Kyllingbryst med ost og bacon. Mmm, man får jo litt vann i munn bare man hører ordene. 😛

Det var to litt store kyllingbryst med beinet på i pakken, og de var krydret med pepper.

De skulle brunes kjapt i steikepanne, for deretter å steikes i ovnen. Lettvindt, men samtidig dumt at de skapte to enheter oppvask. Altså steikepanne + ildfast form. Men ingen big deal.

 Vi synes de smakte deilig. De var ordentlig saftige og kjøttfulle, og den totale smakskombinasjonen var virkelig velsmakende. Osten som er brukt er Snøfrisk, og det var bare lillemor på 3 som syntes den ble litt for sterk og bare ville ha kjøttet. Tenker at vi kommer til å kjøpe ei pakke eller to av disse snart igjen. Allikevel tror jeg nok ikke produktet varer så alt for lenge i hyllene. Hva tror dere? Borte om 2 år?

Må si ja her, det blir høyst sannsynlig gjenkjøp av denne lekkerbiskenen. Men jeg må likevel påpeke som jeg har gjort noen ganger før: Er ikke dette egentlig litt latskap? Kunne vi ikke laget noen raske snitt sjøl og stappet inn litt ost, og deretter surret rundt noen sneier bacon? Hadde ikke tatt lange tiden og jeg er sikker på at kiloprisen hadde blitt rimeligere totalt sett. Eller hva tror du Kjersti? 😉 Er sikker på at du hadde laget noe tilsvarende fra bunnen på 1-2-3!
Uansett om vi er late eller ikke, koste vi oss veldig med middagen den dagen. Faktisk så mye at jeg ikke husket å ta noe ordentlig bilde av kjøttet på tallerkenen sammen med tilbehøret. Jaja, dere får tenke ut noe deilig tilbehør selv.
Flere som kommer til å prøve disse da? 😛

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Fylt Kyllingbryst med ost og bacon fra Prior”

  1. Disse så jo veldig gode ut da 🙂
    Men er en pakke beregnet på to personer?
    Kan se for meg at det kanskje må to pakker til for at min kjære skal bli mett da.. Og da er det kanskje billigere å lage dem selv 🙂

    1. Vi hadde to pakket til to voksne og to barn, og det var rikelig. Men kan se for meg at det blir litt snaut med bare ei pakke til to voksne – kommer veldig an på tilbehøret og hvor sultne dere er. 🙂

  2. Må nok si meg litt enig der ja;) takk:) Er ganske enkelt….., men det så godt ut:) Tror kanskje jeg skal prøve med snøfrisk….god ide. Og jeg sliter med samme gubbe-problem, han er fryktelig redd for ikke å bli skikkelig mett….på kjøtt!;)

    1. Ja det er noe med dissa mannfolka – de er skikkelig kjøttsultne. Min også, og hvis vi skal ut og spise får han nesten panikk hvis de ikke har en skikkelig biff på menyen. Blir moro å se om du lager noe lignende en gang da. 🙂 Ha ei fin uke – plutselig er det helg igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.