Ferdig kakerøre, Brownies fra Møllerens

Siden jeg nå er i gang med å teste ferdige rører, kan jeg fortelle om denne nyheten vi prøvde i går. Møllerens har nemlig kommet med 3 varianter ferdig kakerøre i noen slags kraftige plastposer. Rørende nyheter som de sier selv, ha-ha. Fiffig. Variantene er Amerikansk Brownies, Kokoskake og Fransk Sjokoladekake. Vi lagde browniesen, alltid godt med litt kake til dessert etter søndagsmiddagen!

Dette er en veldig, veldig enkel måte å bake på. Man bare tømmer røren i kakeformen, og setter den i ovnen. Superkjapt. Røren var mørk, og ganske tykk og seig, men det gikk fint å få alt ut av posen og over i forma. Steketid er 15-20 minutter.

Småjentene mine som er veldig glade i å bake, ble nok litt skuffet over hvor raskt det gikk. De hadde gledet seg til å lage ordentlig kake… Og strengt tatt kan ikke dette kalles å bake. Sånn egentlig. Det er jo bare forflytting av masse fra pose til form. Superkjapt igjen!


Det luktet litt kunstig under stekingen synes jeg. Ikke helt riktig som det skal gjøre når man steiker kake. Men greit nok.

Den ble ganske lav, og konsistensen var ikke helt slik som jeg mener Brownies skal være. Jeg foretrekker den litt seig inni og så skal den ha en litt sprø skorpe på toppen. Denne her var heller svampete og litt gummiaktig. Vi fikset på den med et dryss melis, og da så den helt grei ut.

Den smakte faktisk okay. Over forventet. Bortsett fra den litt merkelige konsistensen, fikk jeg følelsen av å spise ganske standard kakemix-kake. Kanskje ørlitegrann mer syntetisk. Men hvis noen hadde spurt meg i en blindtest ville jeg gjettet på sjokoladekake og ikke brownies. Synes nok den vanlige pulvermixen Møllerens har til Brownies smaker bedre også, så velger nok den framfor ferdig røre neste gang vi skal lage ferdigkake. Eller aller helst baker vi fra bunnen. Akkurat når det gjelder kaker og gjærbakst har jeg litt husmorære og liker å gjøre det the old fashion way. 😛

Har faktisk ikke så veldig trua på at denne posen med røre her kommet for å bli i butikkhyllene dessverre. Hva tror dere? Noen andre som har prøvd?

Gjenkjøp: Nei

Følg meg forresten gjerne på Bloglovin’ folkens. 😉

bloglovin

13 thoughts on “Ferdig kakerøre, Brownies fra Møllerens”

  1. Tror nok jeg dropper å prøve disse posene….er litt gammeldags jeg og, så skal jeg ha brownies liker jeg best å lage di fra bunnen av.

  2. Fillern! Det er ikke det at det er så vanvittig mye jobb å lage brownies fra bunnen av, men jeg synes faktisk at posemiksene (både Møllerens og Toro er storfavoritter, men jeg velger som regel Møllerens og lager i langpanne) er best på smak og hadde håpet at denne skulle være like god i konsistens som posevarianten.

    Det er som sagt ikke det at det tar så mye tid og arbeid, og i alle fall ikke med posemiks, men av og til hadde det vært veldig fint med nystekt kake uten oppvask!

    1. Ja akkurat argumentet om å slippe oppvask kjøper jeg! 🙂 Prøv da vel, kan jo hende du liker dem? Var ikke såå ille, men de andre mixene eller baking fra bunnen er bedre.

  3. Min Meny butikk er så treg på å ta inn nyheter. Men jeg har ventet på å teste disse ferdig posene, spes den franske. Håper den kan være verdt det.

  4. Tror heller ikke dette slår an.. Jeg tenker også på alt de må ha oppi denne røren av e-stoffer for å holde den fersk. Kan jo ikke være sunt?

  5. Har testet brownies og kokkoskaken, og det er det noe av det verste jeg har smakt, ihvertfall verste kaken jeg har smakt. Skulle ha en enkel dessert med familien på en fredagskveld og forsøkte meg på brownieskaken. Fikk en ganske enkel tilbakemelding fra barna, æææsj. Prøvde å redde kvelden med kokoskake, men tilbakemeldingen her var, den var ikke så god den heller. Konsistensen, smaken, tykkelsen og bilde på pakken contra ferdig produkt var helt feil. Endte opp på bensinstasjonen med et uttrykk i ansiktet bare foreldre med småunger forstår, og ba om en pose stratosboller. Kvelden var reddet, men ikke takket være møllerens ferdig kakerøre. Ja, ja… Jeg vet jeg helst skal bake fra bunnen av, men prøvde meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.