Dent Oi Juzy

En liten pastillpost igjen, og denne gangen har jeg testet en av de nye smakene til Dent Oi, nemlig Juzy.

Ganske store pastiller, akkurat som de tidligere smakene, og selv beskriver produsenten dem slik: Dent Oi Juzy er en ekstra stor, myk og sukkerfri pastill med smak av pomello og jordbær. Pastillene er drysset med en spennende syrlig kandering som gir en ekstra god smaksopplevelse.

Bildet er tatt på jobben. Legg merke til min lekre, rosa kalkulator fra London i bakgrunnen 🙂

Jeg synes den var veldig syrlig med en gang. Faktisk så mye at jeg måtte rynke fjeset og smatte litt. Men dette forsvant fort, og så ble den ganske god og fruktig, og har den typiske smaken som sukkerfritt snop har. Man blir litt sår i ganen og det er vanskelig å la være å tygge. Og det er egentlig helt greit, for når det voldsomt sure strøsselet ble borte, og det fruktige også forsvant smakte den litt kjedelig.

Jeg fullførte posen ganske fort, og merket at jeg spiste det som snop og ikke pastiller. Ah, litt bortkastet egentlig, så jeg gjetter på null gjenkjøp av denne. Går nok heller for en av Yup-variantene hvis jeg vil ha en sånn type pastill.

Hva synes dere hvis dere har smakt? Er dere enige i at smaken forsvant litt for fort?

Gjenkjøp: Nei

 

11 thoughts on “Dent Oi Juzy”

  1. Denne har jeg smakt! Minstejenta kjøpte den til seg på butikken her en dag, og delte som vanlig villig med de som ville smake. Jeg er glad i surt snop/pastiller, men denne var faktisk i sureste laget til å begynne med så jeg slet litt med å kose meg med den. Helt grei etter hvert. Tviler på at jeg kjøper den til meg selv…

  2. Syns denne var kjempegod! Liker også den rosa varaianten. Men enig at man er ferdig med posen alt for fort, de blir jo på en måte som godteri. Kanskje noe som passer for de bilturene da jeg har såå lyst på godteri på hver eneste bensinstasjon vi stopper på.

  3. Merkelig nok fikk jeg akutt diare etter å ha spist noen av disse. Skjedde bare en gang og jeg merket at noe var i gjære siden magen min rumlet som en gal etter å ha spist de. Kan ikke ha vært noe annet, så jeg holder meg unna 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.