Dent Klar Tale, lakris med menthol

Det kommer stadig nye pastillvarianter. Vi liker åpenbart å ha noe å sutte på.
Har tittet på denne nye Denten en stund, og etter at jeg kjøpte posen har den blitt liggende litt i veska. Men i dag smakte jeg altså på jobben mens jeg satt foran PC’n. Den har smak av Lakris med menthol og skal gi frisk pust og klarne halsen. Ja ja, bra det.

Synes posen var litt rotete, og ga ikke et helhetlig og rent inntrykk. Men kanskje jeg er for gammel til å være i hovedmålgruppen? Kanskje yngre pastillspisere synes dette er kult?

Uansett; disse Dentene var store. Nesten på størrelse med et kronestykke!

Den smakte først litt som den gamle gode røde Denten, men så kom det noe honningaktig som ikke var så godt. Smaken var i det hele tatt litt merkelig og minnet om forkjølelse. Enheten ble for stor, og jeg synes ikke pastiller skal være en hel munfull. Etter hvert ble den nesten litt kvalmende, og jeg måtte spytte den i papirkurven. Den fikk litt blandet mottagelse av kollegene mine som sitter i nærheten av meg også, og selv om noen synes den var okay, var vi vel enige om at størrelsen ble for voldsom og at den ikke var noen vinner.

Hva synes dere som har smakt? Kommer den til å vare? I think not… 😉

Gjenkjøp: Nei

3 thoughts on “Dent Klar Tale, lakris med menthol”

  1. Hei! For en fantastisk blogg du har, midt i blinken for meg. Jeg er også over gjennomsnittet nysgjerrig på nye produkter, og er nesten i ekstase hver gang det er kommet noe nytt (og det motsatte hver gang noe jeg liker forsvinner, buhu). Jeg har lest igjennom hele bloggen din de siste dagene, og ser at du har ganske lik smak som meg, morsomt:) Lurer også litt på om du ikke kunne lage ett innlegg om produkter som har forsvunnet og som du savner? Du nevner jo av og til slike produkter, men det hadde vært morsomt med ett «mimre innlegg»:) Jeg må av og til inn å snike på gamle is-kart på diplomis osv, er så mange minner i gamle produkter:)

    Takk for en flott blogg, jeg har lagt den inn i favoritter og kommer snart tilbake:)

    1. Takk for veldig hyggelig kommentar. Har tenkt litt rundt det å lage litt innlegg om produkter som forsvinner ja, så vi får se om jeg får det til etter hvert. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.