Black & White fra Haribo

Siden det har vært helg, har jeg smakt på en snopevariant til. Slurp 😛 Og denne gangen er det Black & White fra Haribo. Dette er altså en pose med hvite skumputer med vaniljemsak og mjuke, salte lakrisputer.

Synes posen var litt stusselig å se på og tenkte at dette egentlig var en litt snål kombinasjon. Har derfor gått forbi den på en del handleturer før jeg ombestemte meg og slang en oppi handlevogna.

Vaniljelukten slo mot meg i det jeg åpnet den. Vaniljen preget faktisk både de hvite og de svarte rutene. Litt småsterkt sånn til å begynne med.
Dere kan egentlig tenke dere til konsistens og smak. Og ja, det smaker slik man tenker seg. Mjukt, hvitt Harbiboskum, med litt mer vanlilje enn vanlig, men ellers litt fattig på inntrykk. Den salte lakrisen var okay og minnet meg om salt halspastill. Den var veldig fersk og god i konsistensen, nesten så den smeltet litt i jekslene. En fordel det, men vi vet jo alle at snop ikke holder seg ferskt for alltid. Da spørs det om den er like god.
Jentene mine syntes den hvite var helt ok, men de var ikke overbegeistret. Ingen av dem liker lakris, så dermed ble jeg gående og spise resten selv (nesten litt av plikt fordi jeg ikke synes man skal kaste dyrt snop). Konkluderer med at den var alt for lite spennende og egentlig litt kvalmende og derfor bruker vi ikke på penger på den igjen.

Noen andre som har testet ut? Ellerer denne så anonym at vi lett går forbi posen i hylla?

Gjenkjøp: Nei

15 thoughts on “Black & White fra Haribo”

 1. Jeg hadde nok gått forbi denne jeg…men jeg har kjøpt meg traktor chips med paprika smak som jeg gleder meg til å smake på i helgen 🙂

   1. Mente ikke at smaken var som knott, men at du må spise begge fargene samtidig for å få en opptimal smak! (kan jo ikke bare spise hvite knott, for de hvite må jo spises SAMMEN med de brune 😉 )

    Og til alle dere som nå dropper å smake – dere burde teste denne.
    Husk at smaken er som baken, og «consuming» kan jo ikke alltid ha rett 😉
    hihi

    1. Åå sånn å forstå. Jeg synes de hvite er helt okay aleine jeg altså. 🙂

     Og folkens, stmmer det. Kan jo hende dere liker dem sjøl om jeg synes de var trege. 🙂

 2. hvor kjøpte du «haribo black & white»?? Jeg synes det er litt søtt med e potene som det er bilde av på pastillene desuten så elsker jeg skum godteri! PLEASE SVAR!!!

  1. Kjøpte dem på Meny på CC Vest, men har sett dem i mange andre dagligvarebutikker også. 🙂 Lykke til med letingen!

 3. Jeg synes egentlig denne var helt grei. Jeg synes også at det var godt å spise begge typene samtidig. Ellers er jeg glad i lakris, så jeg er kanskje mer i målgruppen 🙂

 4. Som lakris elsker var lakrisen digg. De andre helt greie, men søte ja. Jeg likte også best og spise en kvit og en svart sammen 🙂 Men blir nok ikke gjennkjøp av disse.
  Sendte heller bestilling på grå Tyrkisk pepper, med en som dro til Sverige idag, jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.