BBQ potetgull fra Kims

Mmm, da har det været helg, inkludert en skål med fredagskos. Fantastisk uttrykk forresten – takk til Kims for det. Og nå har jeg faktisk testet en nyhet fra akkurat Kims, så igjen blir det et innlegg om potetgull. (Hvorfor kommer det hele tiden så mange nyheter i den kategorien?) Uansett; Kims har endelig lansert en BBQ-variant! Og chips med grillsmak synes jeg egentlig det mangler litt av i jungelen av alle slags syntetiske chipsvarianter her i landet. Så tommel opp for positivt tiltak!

Denne har tradisjonell grillkrydderfarge på posen, og smakte faktisk ganske mye pepper til å være en BBQ-variant. Den kjennes på et vis litt saftig i munnen, og en mer barbeque og løkpulveraktig smak kommer så fram etter hvert. Chipsen er rifla, -noe annet ville vært unaturlig, og konsistensen er passe sprø. Ikke så hard og knasende som disse variantene med Traktor-chips, men mer som standard potetgull.

Jeg likte den, men hadde nok forestilt meg en noe mildere smak. God ja, men den tar fortsatt ikke plassen til denne favorittchipsen fra Maarud som de selger på Rema 1000 i sommermånedene. Innlegget om den er faktisk helt fra bloggens begynnelse. 😛

Hadde nok forestilt meg en litt mildere variant, men det utelukker på ingen måte ikke gjenkjøp. (Den minner litt om denne faktisk.) Kan absolutt se for meg en skål med denne chipsen som tilbehør til grillmaten i sommer. Til da håper jeg forresten de fresher opp posen bitte litt, den hadde trengt en make over og en spenstigere farge. Liker at den er hvit inni, men utenpå er det litt for traust og usexy.

Andre som skal smake eller har smakt? Og likte dere den?

Gjenkjøp: Ja

PS. En liten hilsen til den blide damen som kjente meg igjen på Teknisk museum i dag. 🙂

 

4 thoughts on “BBQ potetgull fra Kims”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.