American Pancakes ferdig røre

Siden det var helg, tenkte vi i dag å kline til og lage amerikanske pannekaker til frokost. Mmmm. Grunnen er selvfølgeølig at jeg nylig kom over denne nye posen med ferdig røre på Meny. Spennende!

Først måtte vi riste, kna og klemme på posen for at røren skulle blande seg ordentlig, og så var det bare å sette i gang med stekingen. På pakken står det at man skal lage pannekaker som er ca 10 cm i diameter. Vi lagde dem litt mindre, -mer som lapper, og dermed fikk vi flere enn de 8-10 som røren egentlig skal holde til. Lovte jo bra det hvis de var gode…

Ha-ha, det smakte som en vits. Eller mindre enn en vits. De smakte nemlig nada, niks, northing. Absolutt ingenting. Null smak å spore her altså. Bare en anelse salt.

Konsistensen var forsåvidt grei den, men man kan jo ikke bare spise konsistens med syltetøy! Hvis denne røra er representativ for pannekakene amerikanerne spiser til frokost forstår jeg godt at de må dynge dem ned med lønnesirup eller annet søtningsmiddel. Ellers kjenner man jo ingen smak.

Ah, bortkastede kalorier spør du meg altså. Mannen og jentene var enige med meg, og vi endte opp med å hive de fleste i søpla. Knekkebrød med gulost er mye bedre til frokost.
Noen andre som har latt seg friste av denne og følt seg like snytt?

Gjenkjøp: Nei

7 thoughts on “American Pancakes ferdig røre”

  1. sånne ting er jeg skeptisk til altså hehe :p det er jo såå lett å lage amerikanske pannekaker fra bunnen av og sikkert tusen ganger bedre 🙂

  2. Denne smaker akkurat som den skal – som amerikanske pannekaker 😉
    Du må huske på at det som skal gi smaken til disse er AuntMabels sirrup og gjerne en «klatt» med smør….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.