Dagligvarebloggen

Smash! 4 Fingers fra Nidar

Det får da være måte på! – tenkte jeg da jeg så denne. Snakk om å melke en suksess. Selvfølgelig ingenting galt i det, alt dreier seg jo om business, men finnes det i det hele tatt flere varianter man kan lage av Smash! nå Nidar? Jada, tydeligvis. 😉
Dere husker kanskje innlegget mitt om Stratos Sjokostriper fra januar i fjor, og nå kommer en tilsvarende plate med Smash!.

Som dere ser er dette fire Kvikk Lunsj-aktige striper som helt sikkert passer perfekt i sidelomma på tursekken. Jeg har hatt den liggende i skapet nesten 2 uker faktisk (kjøpte den på Narvesen for de som lurer), den har liksom ikke fristet så veldig… Men her ble jeg positivt overrasket! Synes de har klart å få til en veldig fin balanse mellom den rene sjokoalden og de sprøe salte kontrastbitene. De ligger litt tilfeldig strødd utover i sjokoladestripen. Mmm, deilig var den. Smak selv! 😛

Det er allikevel ikke et format jeg kommer til å kjøpe så ofte. Jeg kjøper faktisk sjelden småsjokolader til meg selv (med mindre det er noe nytt som skal testes til bloggen), blir heller at jeg kjøper posesnop som kan tømnmes i ei skål og deles med resten av familien. Og på tur er det fortsatt Kvikk Lunsj som gjelder for meg. Ser derimot ikke bort i fra tilfeldig gjenkjøp av denne på en togtur eller en annen plutselig oppdukkende anlednng.

Noen andre som har smakt den? Og skal vi prøve å gjette neste Smash-produkt fra Nidar? he-he…

Gjenkjøp? Tja…

14 Responses to Smash! 4 Fingers fra Nidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.