Salte Rockere med ny vri, Begrenset Antall

Utrolig altså. Her kommer det enda et snopeprodukt. 😛
Leiter og speider etter nye, spennende dagligvarenyheter, les; ordentlig mat, slik at dette ikke bare skal bli en godteblogg, men kom helt tilfeldig over disse på Rema 1000 i dag.

Nå er jo ikke Laban Salte Rockere noen nyhet i seg selv. Skrev innlegg om dem her, for nesten nøyaktig et år siden. (Og de har jeg faktisk kjøpt dem flere ganger etter første test også -mmm, gode!.) Men posen jeg fant i dag hadde en ny vri. I en begrenset periode har det sneket seg med en svart og gul liten rakker. Og den smakte en passelig blanding av salt lakris og sitrondrops. Må nok medig at kombinasjonen med jordbær og lakris fikk høyere score hos meg, men den var ikke dum denne heller. Og så er det jo som alltid artig med produkter av typen Limited Edition. Eller hur?

Andre som liker denne Labanvarianten?

Gjenkjøp? Ja

7 thoughts on “Salte Rockere med ny vri, Begrenset Antall”

 1. Sier ja til godteritester også altså 😉 Disse må prøves, likte jordbær/lakris veldig godt! Kunne tenkt meg en egen pose med bare jordbær/lakris-varianten faktisk 🙂

 2. Dette var nytt for meg. Jeg er sååå glad i lakris/sitron-sheriffstjernene man får kjøpt i løs vekt, så hvis disse er i samme gata er jeg fortapt! 😉 Gøy med godteritestene dine, synes nå jeg. Kjør på!

 3. Wow.. Kjedelig at jeg ikke har penger akkuratt nå. Men de kommer til uka. Da skal jeg shoppe litt sjokolade veit jeg.
  PS: Bloggen min er nå flyttet. Siden den gamle ble hacka, så kan jeg ikke bruke den adressen lenger. Så nå blogger jeg på ny adresse uten problemer!

 4. Smakstestet nå, og veldig godt mottatt!
  De med gule bein smaker nesten som sitron kick 😉
  Skjønner ikke hvorfor de skal ha med de «plaine» svarte, skulle fylt med bare duo 🙂

  Og forresten er det artig med godteritester selvom de frister litt mye noen ganger :o)

  1. He-he ja kanskje de kunne laget en pose med begge duovariantene. 🙂
   Jada, det er gøy med snop, med jeg står vel ikke akkurat fram som noe sunnhetens eksempel. (Selv om jeg faktisk ikke spiser opp alt selv, men ofte får hjelp) 🙂 God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.