Rifla Sørlandschips med Havsalt

Så artig at Sørlandschips også har kommet med en rifla chipsvariant!
Synes ikke det er mer enn et års tid siden jeg etterlyste flere riflede typer og nå bugner det nærmest av dem i butikkene.

Denne smaker Havsalt og er en av i alt 3 nye riflede varianter fra Sørlandschips. (De andre to er Creme Fraiche & Løk og Grillet Spareribs)

Det var faktisk ganske artig å spise så sprø chips som var riflet. De har fint klart å bevare den krispige konsistensen, selv om flaket er bølgete. Den smaker som ordentlig godt og salt potetgull, og jeg går ut i fra at den smaken ikke trenger noe ytterligere beskrivelse.

Den tenderer muligens mot bitte litt kjedelig uten dipp, i hvertfall i lengden, men den var utvilsomt digg allikevel. Mannen min (som sammen med meg utgjorde kveldens testpanel he-he),  likte dem også godt og mente det burde vært mer i posen. Perfekt til dipping, sufflerer han her i skrivende stund. Må si jeg likte selve posen også. Den var frisk og delikat, samtidig som den har det litt artige preget over seg som man gjenkjenner fra hele Sørlandschipskonseptet.
Tror ganske så sikkert vi kommer til å kjøpe denne igjen ved en passende anledning.
Er litt mer skeptisk til de andre to variantene. Hva tror dere om dem?

Gjenkjøp: Ja

12 thoughts on “Rifla Sørlandschips med Havsalt”

  1. grillet spareribs har jeg veldig lyst å prøve kjenner jeg. Spennende med nye smaker 🙂 Men havsalt er jo en klassiker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.