Potetgull med Salt & pepper i retropose fra Maarud

Jada, jeg har både sett, kjøpt og smakt det. 🙂 Har fått flere tips om at Salt & Pepper potetgullet til Maarud også er lansert i retropose, akkurat som den salte varianten jeg skrev om her. Kjøpte faktisk posen på Ica allerede 3. januar, men siden jeg har vært en tur i London + div annet har jeg ikke rukket å blogge om den før nå.

Synes det smakte akkurat slik chips med salt og pepper skal smake. Fikk veldig assosiasjoner til bardommen både ved synet av posen og da jeg spiste noen flak. Synes det smakte «ekte» på en måte. Noen som skjønner hva jeg mener?

Peppersmaken er tydelig, og liksom litt varm og saftig. Muligens er flakene litt sprøere enn jeg husket dem fra da jeg var liten, men godt var det definitivt! Og det er masse, masse i posen.

Flere som har smakt det og digger posen? 🙂

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Potetgull med Salt & pepper i retropose fra Maarud”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.