Pai med Kylling & Bacon fra Stabburet

Jeg har skrevet innlegg om de ulike piavariantene fra Stabburet tidligere (her og her). Ser også at det går reklame for dem på TV med jevne mellomrom, og nå har de kommet med en ny variant.
Den er med Kylling & Bacon.

Smakskombinasjonen er en klassiker og således burde den være ganske safe å lansere.
Vi smakte den til sen lunsj nå på lørdag, og jeg kan trygt si at i denne esken er det ingen overraskelser.
Slik ser den ut frossen:

Og her er den stekt:

Det smaker som ganske alminnelig Stabburet pai med eggestand. Hadde vel egentlig ikke ventet noe annet, og synes den var helt grei. Verken mer eller mindre. Det er faktisk bra med biter i fyllet, men det er akkurat som om noe mangler. Den smaker liksom litt vagt. Skulle ønske de hadde laget den med litt grovere bunn. Da hadde totalen blitt mer smaksrik og opplevelsen litt bedre. Nå skal det sies at jeg var veldig forkjøla da vi hadde den her, så kanskje den smaker mer når man er i tipp topp form. Mannen var forøvrig enig med meg i at den ikke smakte allverdens.
Et stor pluss til Stabburet for store kyllingbiter. De var faktisk overraskende store til ferdigmat å være, så her ble jeg positivt overrasket.

Tror allikevel jeg kommer til å bake pai sjøl neste gang vi får lyst på det. Det er jo ikke spesielt vanskelig, og blir utvilsomt bedre.
-Men, jeg ser ikke helt bort fra gjenkjøp. Kan godt ha en slik liggende i fryser’n til en annen gang vi trenger noe kjapt å spise (sånn litt i forbifarten). Vi får se…

Noen andre som har smakt den enda? 🙂

Gjenkjøp: Tja

Følg meg forresten gjerne på Bloglovin’

bloglovin

3 thoughts on “Pai med Kylling & Bacon fra Stabburet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.