Ovnsbakt leverpostei fra Stabburet

Mmmm, her har vi en ny leverposteivinner for mine søte små. En ny gul boks fra Stabburet med Ovnsbakt leverpostei.

Synes den smakte litt likt den vanlige gule leverpostein deres, men samtidig hade den en litt annen skorpe og et annet preg. Den er jo fersk og ovnsbakt, ikke hermetisk. Konsistensen var herlig fersk og den var veldig luftig, faktisk på grensen til kremet selv om man ikke kan si det om en leverpostei. Og så superlett å smøre utover, men det var kanskje fordi den var helt fersk?

Smaken er barnevennlig og mild. Ganske forutsigbar sådan. Rent personlig blir det ikke noe storfavoritt, men for jentene mine var den topp. Synes forøvrig det er artig at Stabburet her benytter samme type emballasje / type boks som på de de Ferske hjemmelagede leverposteiene sine som jeg skrev om her. Den røde originalvarianten kjøpte vi massevis av, men nå har jeg ikke sett den på evigheter. Ute av produksjon tro? Antar det. Dumt. Kanskje dette er en form for erstatning eller nylansering? Den blå med pepper mener jeg i hvertfall at de har på Ultra enda, men den blir litt for kraftig kost i matboksen i barnehagen.

Denne blir det gjenkjøp av ja. En snill og velkommen nyhet. 😛
Andre som har smakt den?

Gjenkjøp: Ja

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.