Ostepop fra Maarud

Se hva som er tilbake!!!! Ostepopen fra Maarud!
Regner med at det er flere enn meg som husker denne?? Nostalgi i snackform.

Var ivrig tilhenger av denne da jeg var yngre, så det tok litt av da jeg først fikk sms fra Ida om at den var tilbake, og senere samme kveld fant en fristende utgave på Ica Maxi!

På tide at OLW sin Cheez Doodles (som er en av mine mange favoritter) fikk litt verdig konkurranse igjen!

Men jeg må si at jeg stusset litt da jeg åpnet posen. Mener å huske at Maarud sine ostepoper var både større pr enhet og mer orange i fargen?? Noen som kan hjelpe meg å huske riktig her? Ida Helen? Stine? Gro?
Disse her var veldig gule i fargen, bare litt blassere enn OLW sine, og hadde omtrent samme størrelse. Hmm, er det noe som skurrer, eller har de rett og slett forandret på ostepopen sin? Eller gjorde de om på den rett for den forsvant for ørten år siden?

Den er god altså, smaker ordentlig ostepop, men ikke helt slik jeg hadde forventet. Den er ganske sprø, og hakket mer porøs enn cheez doodles, og den blir ganske klissete i tennene. Men jeg ble da sittende å spise fra bollen her om kvelden, så mye stemte nok. Men hmmm, sitter og føler meg bitte litt deillusjonert… På en litt First price-aktig måte. Uansett var det moro med et gjensyn altså!

Nå venter jeg bare på at Maarud skal relansere Cruncher også. Noen som husker disse? Noen ganske krispe hule rør, i en metallisk rød-orange pose. Mmmm, det var en favoritt på ungodmsskolen. 😉

Flere som glade for at Maarud sin ostepop er back in store da?

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Ostepop fra Maarud”

  1. Ja massevis – vet du om noe konkret?
   Jeg har flere typer snop liggende som det kommer innlegg om, men har foreløpig ikke fått noen hint om nye matvarer.

 1. Åh, ja den husker jeg. Kan og huske at der jeg jobbet da, pleide vi å la posen ligge åpnet,for da ble de så seig og god!! :0) mener og å huske at de var større og mer oransje. HM. Merkelig:0)

  1. Ja, dette var mystisk. Jeg liker også litt seig ostepop – pleier ofte å sette ei skål til «bløting» noen timer før kveldskosen skal begynne. 🙂

 2. 80/90 -talls varianten var definitivt mer orange og buene var større. Husker godt denne! Det var stor forskjell mellom OLWs og Maaruds. Morsomt med retro produktene som kommer fra Maarud for tida! Potetgull salt og pepper er også tilbake i retropose!

  Tydelig at det er mange ansatte i Maarud som har lidd under amerikanske Krafts manglende satsning i mange år og endelig tar tilbake fabrikken og markedet sitt 🙂

  1. Ja sant de var større! Takk for bekreftelse. Ja har sett retroposene, den nyeste ligger i skapet og sprettes antagelig i morgen. 🙂

 3. Ja, dette var en stor skuffelse. Jeg gledet meg som et barn (for det var det jeg var sist jeg spise disse) og ble så skuffet som bare et barn kan bli da jeg «poppet» posen.
  Dette vil jeg kalle villedende reklame i og med at de fortsatt bruker det gamle bildet med store, oransje ostebuer. Nei, Maarud dette holder ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.