Nyheter på plass

Som alltid er det noen butikker som tjuvstarter veldig når nyhetne skal ut. Vet ikke hvor strenge produsentene er på at man skal holde på denne eksakte datoen for lansering jeg, kanskje det ikke er så farlig, men hvert år merker jeg meg at særlig Rema 1000 slenger ut litt nyheter før de andre. Har også gjerne fisket med meg noen tidlige nyheter hos Ica og Rimi. Sørlandschipsen jeg skrev om her kjøpte jeg jo hos Ica allerede første uken i januar, men siden da har jeg ikke sett den. Kanskje de har fått litt pisk for sniklanseringen sin? 😉

Uansett fant jeg massevis av nye fristelser nå i helgen. Og det både på Meny og og Rema 1000. Blant annet denne: Hvit & luftig majones fra Mills. Spiser bare majones noen få ganger i året, men kan kanskje finne på et påskudd for å kjøpe en?

Og her er den nye Grandiosavarianten med Nachochips. Jeg frykter jo veldig at chipsen er mjuk og dvask, men sikre kilder har kunnet forsikre meg om at det er den ikke. Hmm, vi får se, vi får se. Jeg har ikke smakt den enda.

Fant også påleggsnyheter, middagsretter og kake – så ser for meg at det blir travelt på bloggen framover. Gleder meg masse til å smake alt sammen. Så gjelder det bare å velge hva jeg skal teste ut først…

14 thoughts on “Nyheter på plass”

 1. Oi, denne majonesvarianten så spennende ut.
  Ikke at jeg er noen storspiser av majones, men det hører jo gjerne til rekene på sommeren. Blir spennende å teste ut!

  Så forresten at Findus har kommet med et par nye poser med ovnsbakte poteter/grønnsaker.
  Toro har også noen nye ferdigretter, om det er av interesse å teste for bloggen 🙂

  Må si at jeg synes dette er den mest fascinerende bloggen jeg vet om, og jeg er innom hver dag og sjekker om du har oppdatert. Jeg synes også nye matvarer er veldig spennende, og det at noen faktisk blogger om dem også er helt supert! Fortsett det gode arbeidet! 🙂

  1. Tusen takk for tips. Blir nok mange handleturer på meg framover skjønner jeg. 🙂 Mye spennende som kommer nå i disse dager. Bare si i fra dersom du ser mer spennende.
   Takk for hyggelig tilbakemelding – alle blogger kan jo ikke handle om mote eller interiør heller 🙂

 2. Jeg har prøvd den nye grandiosaen idag! 🙂 Det smaker jo grandiosa, men jeg synes faktisk denne nachopizzaen var en positiv overraskelse, og jeg tok meg i å lure på hvordan de har klart å beholde chipsen så sprø (ofte blir jo sånt litt mykt pga transport osv). Pizzaen passer nok for alle siden den ikke er sterk, og de anbefalte både salsa og rømme for de som ønsker det 🙂

   1. Ja, det syntes jeg og.. men så hadde jeg jo lyst til å prøve, også er den på månedsdeal på Coop Prix (du får 6pack 0,5l pepsi max på kjøpet).. og plutselig lå begge deler i handlekurven min 🙂

 3. Grandisen har fått blandet vurderinger, men det er visst ikke noe stort smaksmessig.Selv mener jeg at Grandis er papp med fyll, likte det når jeg var liten unge, men nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg spiste så mye av det. 🙂

 4. Jeg ser at du har testet fersk pizza tidligere, og lurer på om du noen gang har test den de selger på Rema, av typen Fresca. Den har gått opp litt pris, og kostet tidligere 24.90 for typen «Napoli» og «Mexican», mens Capriscosa og Pepperoni kostet 29.90. De billigste har økt fra 24.90 til 29.90, men de to dyreste har økt fra 29.90, til 32.90.

  Rema har nå et tilbud på Fresca pizzaene, som inngår i deres uke 5-7 tilbud, 2 for 30, du som tester så mye, så vil jeg anbefale den pizzaen. Napoli er min favoritt, men den virker det som at de he har tatt ut av produsjon, for jeg har ikke funnet den på noen av remaene i nærheten. Av de som er tilgjengelige har jeg smak mexican, napoli og pepperoni, men ikke Capricciosa, men ifølge en kamerat så er den også veldig god.

  🙂

  1. Capricciosa er min favoritt! (Riktignok etter at jeg har plukket av de snodige sjampinjongbitene….)

   Den er riktignok ikke veldig «standard pizza» da deigen fort blir veldig myk, men jeg synes den er nydelig av den grunn! Ikke noen spennende smaksopplevelse, men helt perfekt av og til likevel.

 5. Snakker du om den fra Rema nå? Deigen blir vel myk hvis man lar den ligge en stund, men jeg steker den såppas godt, og spiser den såppas fort at den ikke rekker å bli myk. 😛

  Uansett, god pizza, og til med til vanlig pris så er det ikke dyrt for en fersk og god pizza på 500g. 🙂

 6. Interessant dette her. 😛 Ja, jeg har smakt Rema-pizzaene og synes faktisk også den med skinke og champignon er best (husker ikke navnet). Men barna er ikke så begeistrede, så da blir det ikke til at vi kjøper den så ofte. Men enig i at prisen er bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.