Leppepomade fra Biotherm

Greit med et lite avbrekk fra alt snopet, så tenkte jeg kjapt skulle vise denne.

Om vinteren blir man jo mer eller mindre avhengig av leppepomade. I hvertfall jeg. Særlig fordi vi stort sett fyrer med ved inne i stua. Da blir lufta knusktørr.
Har en klar leppefavoritt jeg har brukt i alle år, nemlig Climate control Lip treatment fra Dermalogica. Har skrevet innlegg om den før her, og den kan kjøpes her. Men siden det alltid er stas med nye varianter, kjøpte jeg med meg denne lille tuben fra Biotherm  (Beurre de levres) på Gardermoen nå nylig. Hadde faktisk ikke sett den før, men de har den sikkert  i parfymerier her også nå. Er i utgangspunktet ganske fornøyd med en del av de andre produktene fra Biotherm, så regnet med at denne også ville fungere bra.

Liker tuben – ren og delikat. Den beskrives som en «replumbing and smoothing lip balsam», og kjennes ganske mjuk og bitte litt klissete. Den smaker litt søtlig, litt bringebær, bitte litt SPA, bitte litt 80-talls, og litt blomstrete. Synes derimot ikke den la seg så godt eller trakk inn så bra som den burde. Særlig ikke ute i kulden. Jeg kjente liksom at jeg hadde den på hele tiden, og ble nesten litt forstyrret av den. Ah, slitsomt.
Det blir nok aldri gjenkjøp av denne, men skal nok klare å bruke den opp.

Så enn så lenge sverger jeg til favoritten fra Dermalogica. (Bilde nederst her)

Noen andre som har prøvd noen av disse?

Gjenkjøp: Nei

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.