Jubileumsposen fra Nidar

Ah, hadde gledet meg til teste denne posen fra Nidar. (Som dere kanskje leste her.)
Men ble ikke så innmari begeistret altså… Sørrn.. 🙁


Synes rosafargen utenpå er fantastisk lekker. Den gir meg lyst til å kjøpe, og utstråler en form for frisk energi. Litt barnebursdagaktig. På med papphatten! Inni posen er det Stratos med mandler, Smørbukk Stang og Bamsemums Banan, Bursdagsfudge og Soho.

Den mørke Bamsemumsen er god. Den smaker ikke så mye banan, mest mums med mørk sjokolade. Og siden jeg er så glad i sjokolademusene til Nidar, falt naturligvis denne i smak. Husker faktisk at de solgte dem i egne poser en periode for leeenge siden også. Var posen gul mon tro? Er en evigheten siden. Den gang Coop Mega het Domus. 😉

Smørbukkstangen var for litt hard for meg. Liker ikke noe særlig hard karamell. dessuten er den så lang at små barnehender blir utrolig klissete innen de rekker å spise den opp.
Fudgen var ganske ordinær, men fersk og fin. God for dem som liker det i utgangspunktet sikkert, men det er langt fra min. (Mannen min ble forøvrig begeitret for den!)

Stratos mandel hadde jeg antatt skulle skape mer party i ganen enn den gjorde. Joa, den er veldig god, men mandelbitene gjør at boblene av glede blir mindre fremtredende. Og da mister jo Stratos mye av særpreget sitt

Og så Soho da. Sjokolade med yoghurtfyll som er litt vel syrlig.
Mulig jeg er veeldig kritisk nå, men det er da litt av en hype, eller hur? Alle er sååå begeistret for at den har kommet tilbake, men det var da en grunn til at den ble trukket fra markedet forrige gang? Nemlig: For dårlige salgstall. Hvorfor er alle plutselig så mye mer entusiastiske nå? Og kommer de som faktisk er så utrolig begeistrede til å kjøpe den? Igjen og igjen? Så den varer…Vi får vente og se. 😉

Nidar har jo lovet av en av bitene i jubileumsposen skal få bli værende. (Man kan stemme på facebooksiden til Nidars favoritter) Har en supersterk mistanke om at det blir Soho, er vel den som leder pr nå.

Vet jo allerede fra nyttårsinnlegget mitt at mange av dere digger Soho. Så selvfølgelig er det flott for dere at den er tilbake i hvertfall.
Hva tenker andre om denne posen da? Noen som har en annen favoritt enn Soho?

13 thoughts on “Jubileumsposen fra Nidar”

 1. Jeg liker veldig godt soho. Men likte og veldig godt smørbukkstangen. Den var sån passe myk i min pose. Liker ikke hard karamell så veldig godt…

 2. Vi kjøpte denne i helga, og jeg digger den 🙂
  Jeg er ikke veldig begeistra for bamsemumsen, men det er pga jeg ikke er så glad i mørk sjokolade, men for all del den var god.
  Jeg elsker soho da, veldig glad for at den er tilbake 🙂
  og jeg digga smørbukken og mandel stratosen, den minna meg om nøttestratosen som jeg savner veldig hehe. Bursdagsfudgen er helt grei, verken mer eller mindre:p

  men jeg kommer nok til å kjøpe den igjen:D

 3. Jeg var heller ikke så veldig imponert, stratosen og bamsemomsen var gode, men ellers var resten ikke helt min smak. Dessverre fra meg også, hadde store forhåpninger 🙁

 4. Vi kjøpte den forrige uke og i helgen ble den testet.
  Må vel si at den eneste grunnen til at jeg ville teste denne var pga Sohosjokoladen.
  Det har jo vært så mye styr rundt denne, og jeg var en av dem som aldri kjøpte den da den faktisk var i salg i eget format.
  Må si at den falt i smak, men jeg er generelt glad i sjokolade med hvitt/yoghurtfyll.
  Tror allikevel at Melkebart, Påskeegg og Kinderegg foretrekkes fremfor denne 🙂

 5. Har ikke testet denne ennå, men vil snart gjøre. Nidar har et «problem» med Smørbukk-sjokoladene sine, er min erfaring. Noen er helt mye og «møre», andre er seige – i verste fall harde.

  Ellers ser jeg at det har kommet en ny plate fra Freia – denne gangen «Toppris» – høres bra ut!

  1. Har Toppris liggende i skapet her, men det er så mange nye sjokoaldevarianter at jeg må fordele det litt utover. 🙂

 6. Skuffende! Soho smakte som sur ost. Bananmumsen er god, men kunne hatt mer banansmak. Fugden er den beste biten, men fugden i Caramello-posen er bedre. Og det blir mye karamell i posen når også lange Smørbukk er representert. Det mangler noe friskhet i posen, som f.eks. Trokia eller Hobby. Hadde gjerne sett at de hadde puttet noen Opal eller banankrem i en slik pose!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.