Smørbar Camembert fra Tine

Denne osten har jeg fått tilsendt via en Buzzadorkampanje. (Se eget innlegg om å være Buzzador  her)

Synes denne smakte forbausende mye Camembert. Hadde forventet meg en mild og glatt smøreost, med et hint av smak. Men her var det faktisk virkelig ostesmak. «Her har de truffet bra!», var noe av det første jeg tenkte. Konsistensen er veldig lik Kavli sine smøreoster, men det finnes vel ikke så utrolig mange måter å lage smøreost på.  Den er glatt, og mild. Utrolig mild egentlig. Selv om man kjenner godt hva det smaker. Noen som skjønner hva jeg mener? Det er altså ingen sterk ost. Men jeg får den der hvit mykost-smaken i ganen. Lukten kjennes også ja… 😉

I heftet som kom med ostepakken jeg fikk fra Buzzador, foreslår de å prøve denne som dipp til grønnsaker eller breadsticks. Jeg har så langt smakt den på knekkebrød og på kjeks. Skal prøve den som dipp til grønnsaker ved første anledning også. 😛

I forbindelse med Buzzadoroppdraget mitt tok jeg osten med på jobben, slik at kollegene mine kunne få smake. Og her er testernes dom:

Ronny: Fløyelsmyk i konsistensen, men kunne vært mer smak på den. Mild og god, men mangler snert.
Tore: Spennende kombinasjon når man tar den på en litt søt kjeks. Smakene utfyller hverandre. Det blir litt som pølse i vaffel, det drukner ikke i hverandre. Kjenner en viss  spisfindighet.
Karianne: Mild og god, dette var veldig godt (om osten på Deigestive)
Gro: Denne er god i mellom!  Altså mellom brødskiva og resten av pålegget. Har den faktisk hjemme i kjøleskapet allerede.
Line: Denne smaker nok godt på en Ritzkjeks.
Trine: Likte den, men Camembert skal jo liksom være en finere ost, så jeg liker den bedre i originalform/konsistens. (Er litt enig her altså!)
Kristin: Skjønner ikke vitsen med å ha den i flytende form. Hva skal vi med det?
Guro: Kjenner ikke så mye smak med en gang her, men så slår den inn. Den er sikkert god sammen med druer.
Tonje: Mild, men mye smak. Dette var den beste av de tre.
Mia: Veldig god, men kunne vært sterkere.

Til tross for at jeg likte den, er det et eller annet som ikke stemmer 100% her. Gjetter at det er konsistensen. Blir nok derfor ingen gjenkjøp, med mindre jeg trenger den til noe spesielt.
Hva synes dere om denne?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.