Smørbar Blåmugg fra Tine

Denne osten har jeg fått tilsendt via en Buzzadorkampanje. (Se eget innlegg om å være Buzzador  her)

Av de tre smørbare ostene fra Tine  jeg fikk tilsendt fra Buzzador, var det nok denne jeg var mest skeptisk til. Jeg liker blåmuggost i sauser, på spesielle pizzaer og på den rette kjeksen på ost og vin-party. Men på brødskiva velger jeg heller andre oster. Jeg prøvde denne ivrig på knekkebrødet mitt allikevel. Kunne jo hende jeg ble bergtatt! 🙂

Denne skiller seg fra de andre to variantene fordi den ikke har helt glatt konsistens. Den har noen små blåmuggklumper i seg. Jaja, det gjør det jo hakket mer autentisk.
Den smaker blåmuggost her altså. Ganske uskyldig først, men så kjenner man den karakteristiske smaken ja. Er ikke så mye mer å si og jeg ble faktisk ikke så begeistret. Smaken stemte ikke med min forventning til konsistens eller omvendt, så denne spår jeg faktisk at forsvinner om ikke så alt for lenge.

Her er dommen fra mine kolleger på denne varianten:

Magne: Veldig god i starten, smaker bondegård i midten og så smaker det geit. Blir litt for mye geit ja.
Tore: Denne var stram i ganen.
Karianne: Den var mild, men denne kommer jeg ikke til å kjøpe.
Trine: Må si jeg er skeptisk til flytende blåmuggost. Det var ekkel farge, gusjete, ikke veldig god. Ville mye heller hatt blåmuggost i ”ordentlig” form. Når man spiser blåmuggost er man på en måte en litt mer avansert ostespiser og da vil man men spise den ordnetlige osten.
Line: God på smak, feil på konsistens.
Kristin: Den var god, men foretrekker den i originalform. Skjønner ikke vitsen med et flytende alternativ.
Tonje: Denne var for salt!
Guro: God. Rundere og mildere i smaken enn vanlig blåmuggost. God for oss som liker blåmuggost, men jeg er vant til litt skarpere smak.

Der har dere folkets dom – i hvertfall de på jobben som var i umiddelbar nærhet som hadde tid til å smake.
Noen som har tro på denne?

Gjenkjøp: Nei

1 thought on “Smørbar Blåmugg fra Tine”

  1. Supert at du har testet disse nye smøreostene fra Tine! Jeg kommer nok ikke til å gå til innkjøp av noen av dem siden jeg er så glad i de orginale ostene sin smak og konsistens, men nysgjerrig på produktene var jeg likevel 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.