Dagligvarebloggen

Pepperkakeboller fra Bakers

Okay, vi måtte bare prøve, men dette innlegget blir kort.

Pepperkakebollene fra Bakers smaker nemlig pepperkakedeig. Min kjære 6-åring og jeg var helt enige i det. Hun likte dem kjempegodt, jeg klarte å svelge bare en bit. Så vidt. I konsistens er det helt lik vanlige kjøpeboller i pose, men fargen er litt mørkere enn vanlig. Og så er det rosiner i.


Men dette ble for sært altså. Det er akkurat som om noe ikke stemmer når man blander pepperkakesmaken inn i alskens andre formater. (Slik som Dotsene jeg skrev om her også.) Så selv om 6-åringen koste seg, kjøper vi ikke disse igjen.

Flere som er enigie i at pepperkakesmaken burde vært forbeholdt pepperkaker?

Gjenkjøp: Nei

 

8 Responses to Pepperkakeboller fra Bakers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.