Julejuice fra Sunniva

Så koselig da, nok et produkt med julelook.
Nå er det juicen fra Sunniva som har fått på seg nisselua. Lurer på hvor mye alle disse juledesignene egentlig koster produsentene. F.eks julemelk,  julehvetemel og juledopapir.
Kjøper vi mer av når de har påtrykte julesymboler?
Gir det faktisk gevinst å trykke opp andre kartonger, poser eller bokser til produktene sine for julehøytiden? Hadde vært interessant å vite. Det må da finnes noen studier og analyser på det der ute, så oppdater meg veldig gjerne. 🙂 Koselig er det uansett altså.

Kjøper dere helst produkter med jule-emballasje før jul, eller spiller det ingen rolle?

8 thoughts on “Julejuice fra Sunniva”

  1. Det er jo veldig koselig med juledesign da 😉
    Jeg er nok litt svak for det!
    Men visse ting kjøper man jo uansett…som mel og melk og sånn.
    Men må innrømme at jeg kun kjøper lambi når det er juledesign, fordi jeg synes det er koselig 🙂 Ellers i året velger jeg billigere alternativ;)

  2. Ja til juledesign! Jeg velger alltid juledesign om valget er der, og prisen og produktet er likt, jeg synes det er koselig 🙂 Fant forresten Seterrømme fra Tine i juleemballasje i dag, og ble oppriktig glad… Den var fin!

  3. Den julenisselua var ikke så lett å se, men fin den. Jeg kjøper og bare lambi i jula, så de tjener nok litt på det. Ellers er vil vel kanskje litt svak for alt som har med jul å gjøre. Jeg sukket og henført over seterrømmen, og lot den gli ned i handlekorgen… Men ja, hadde vært gøy å vite om julemotiv går i pluss eller minus??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.