Julebrie med pepper fra Tine

Kjøpte meg meg denne fra Ica Maxi i går; Julebrie med pepper fra Tine.


Smakte den på rundstykket mitt til frokost i dag tidlig, og som vanlig testet jeg uten paprika eller annet tilbehør, så ikke noe skulle forstyrre smaksopplevelsen min. Akkurat da jeg hadde tatt av papiret syntes jeg ikke den så så innmari innbydende ut, men sånn er det jo noen ganger med disse hvitmuggostene. -Og de blå også for den saks skyld.

Den var forbausende mjuk og glatt inni. Veldig mjuk i konsistensen. Antagelig har dette en tett sammenheng med et betydelig fettinnhold… Osten var mild i seg selv, men jeg kjente et heftig pepperinnslag med en gang. Og noen av pepperkornene, som er av typen Madagaskarpepper, var ganske store og godt synlige.

Synes osten var veldig god jeg altså. Fikk lyst til å kjøpe den igjen. De hadde en variant uten pepper også, (den røde på bildet under her- fra hylla på Ica), så dersom du ikke er en spesielt pepperglad person kan kanskje den være et alternativ?

Noe av det beste jeg vet er rundstykke med Brie og Krydret lunsjrull fra Gilde. Mmmmm, en perfekt kombinasjon. Bare prøv!

Gjenkjøp: Ja

 

9 thoughts on “Julebrie med pepper fra Tine”

  1. Mmm. Takk for tips. Vi skal jo ha ine o søstre her på overnatting til første dag, så kanskje vi skulle ha kjøpt en sånn å ha på maten. Kjekt med litt ekstra staslig pålegg i jula.

  2. Denne har jeg også prøvd i helgen; kjempegod. Når julen er slutt og julebrien forsvinner fra butikkene anbefaler jeg osten Reinheim (ganske lik julebrien), den er også med svart pepper; helt fantastisk, men sliter med å finne den i butikkene 🙁

    1. Nei, Brie er vel ikke der smarteste å spise med bebis i magen. Men da har du jo noe å se fram til etter at lillemor har kommet. 🙂 Ha en flott adventstid du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.