Dagligvarebloggen

Vaniljesukker fra Jacobs Utvalgte

Må bare kjapt vise denne lekre boksen. Har jo skrevet om krydderet til Jacobs utvalgte før, og nå har jeg kjøpt en med Vaniljesukker. Vi er vel alle vant til den tradisjonelle, runde blå boksen til Freia, med hvitt vaniljesukker. Og den er helt grei den altså, men denne gjorde seg liksom hakket mer.

Og ikke nok med at boksen er lekker; vaniljesukkeret smaker bedre også. Eller er det bare jeg som inbiller meg det i hodet mitt fordi boksen er så lekker? Det ser mer ut som en blandig av finkornet sukker og ordentlig vanilje, selv om det trolig er litt syntetisk. Jeg brukte det i vaffelrøren her om dagen og om jeg skal si det selv ble vaflene fortreffelige 😉

Hvis jeg noen gang får meg et stort, nytt kjøkken, håper jeg å få en fin krydderhylle der jeg kan ha massevis av slike bokser fra Jacobs utvalgte på display.
(Søk på Jacobs utvalgte i søkefeltet for å se de andre innleggene jeg har skrevet om serien.)
Flere som liker disse boksene? 🙂

9 Responses to Vaniljesukker fra Jacobs Utvalgte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.