Travle dager for Consuming

Vært stille på bloggen noen dager nå, det er en travel tid. Puh.
Er det egentlig noen gang mulig å komme ajour med alt? Både jobb, hus, klesvask, mann og barn, handling, middagsplanlegging, julegavelister, mer jobbing, trening, sosialt samvær med felles venner, egne venner, barnas venner… osv. osv. Regner med dere også har det sånn? I slike perioder må dessverre bloggen nedprioriteres litt. -Uansett veldig hyggelig at dere titter innom og jeg kan opplyse om at selv om jeg ikke har blogget på noen dager, betyr ikke det at jeg ikke har testet nye ting! 🙂 Satser på å få skrevet om noen av dem i dagene som kommer.

Tenkte også å switche over til juledesign i løpet av uken, nå nærmer det seg jo veldig…

4 thoughts on “Travle dager for Consuming”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.