Tortillachips med salsa fra Eldorado

Har egentlig aldri vært noen kjempestor tilhenger av tortillachips. Har likt det ja, for all del, men velger som regel potetgull eller ostepop i steden hvis jeg skal ha noe salt snacks. Men etter at jeg fikk smådilla på denne chipsen og dippen fra Maarud, har jeg stilt meg mer positiv til andre tortillachipsvarianter også. Og da jeg så denne kombipakken med Tortillachips med salsadipp i beger fra Eldorado, lot jeg meg sjarmere. Måtte kjøpes!

Ha ha, fikk litt assosiasjoner til slike TV-dinners som de spiser i Amerika. Her får man altså sitt eget lille brett, med en liten porsjon chips og et beger med salsa i et lite rom i hjørnet.

Chipsen var god, dog ganske ordinær. Den kunne med fordel vært bitte litt saltere?
Lurer på om salsaen i det lille begeret er den samme som jeg skrev om her. Meget mulig altså. Men denne her synes jeg faktisk smakte litt ketchupaktig. Den var grei / god / okay, bevares, men ikke fantastisk.

Porsjonspakken passer greit til en, men skal man dele er det lite altså. De kunne godt vært litt rausere med chipsen, her er det bare 77 g. En litt for beskjeden mengde spør du meg, men så er jo jeg litt glupsk 😉

Ideen var god den, men tror ikke jeg kjøper disse igjen altså. Pga smak og mengde.
Lurer imidlertid på om noen andre produsenter snart hermer og lanserer et tilsvarende produkt?

Gjenkjøp: Nei

2 thoughts on “Tortillachips med salsa fra Eldorado”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.