Tomteskum fra Malaco

Siden jeg har skrevet om skumnissene til Cloetta tidligere, synes jeg at Tomteskummet til Malaco også fortjener et innlegg. Ha, synes Tomte er så kult ord. Kan ikke huske å ha sett disse tidligere år? Har dere? Og mener jeg har rimelig grei kontroll på snopet i dagligvarebutikkene. 🙂

Disse har jeg faktisk hatt liggende i skapet nesten 2 uker uten å åpne, men fant ut at jeg måtet skrive om dem nå før de slettes ikke var noen nyhet lenger. Antar at noen av dere har smakt allerede, men forhåpentligvis ikke alle.

Det luktet veldig tydelig jordbæris/jordbæmilkshake da jeg åpnet posen. Ingen tvil om at de har jordbærsmak nei. 😛 Men det har jo det aller meste rosa snop. Fint med forutsigbarhet.

Disse var fastere og hakket mer geleaktige i konsistensen enn de fra Cloetta. De er mindre, og ikke riktig så mektige. Synes også det var et kjempepluss at de ikke var så melete utenpå som Cloetta sine er. Disse avgir ikke noe støv eller griseri på fingre, tekstiler eller annet de kommer borti.

Allikevel synes jeg nok Cloetta sine tenderer til å vinne på smak. Men mine søte små likte disse best. Ser for meg noen gjenkjøp når vi nærmer oss jul litt mer, men ikke til oss voksne.

Har dere smakt? Eller skal dere?

Gjenkjøp: Ja

9 thoughts on “Tomteskum fra Malaco”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.