Tomater i eske

Hermetiske tomater er jo noe man tradisjonelt sett kjøper i boks. De siste månedene har jeg imidlertid begynt å kjøpe dem i kartong i stedet. Det er Eldorado som har kommet med den alternative innpakningen.

Ble plutselig og litt tilfeldig oppmerksom på at kartongene fantes, og nå liker jeg dem veldig mye bedre enn boksene. Man slipper å ha boksåpner tilgjengelig, og man slipper å kaste blikkboksen ved et såkalt returpunkt for glass og metall. Alt for mye styr og pes synes jeg. Mye lettere å bare hive kartongen i papirposen sammen med reklamen og  melkekartongene.

Har dere sett disse i butikkene?
Hva foretrekker dere?

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “Tomater i eske”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.