Peanut Heads fra Tucker

Husker dere jeg testet ulike drops fra Tucker i vår? (Kan leses Her, her og her)

Kom over et nytt prpodukt fra dem på Meny rett før helga; Peanut Heads. Måtte selvsagt kjøpe med en pose, og det første jeg tenkte over var størreslen på posen. Veldig passende. 🙂

Dette er jo et produkt tilsvarende M og M&M’s, men de kommer jo stort sett i så store poser. Ha – i hvertfall i Tax Free’n. Denne var mer riktig i størrelsen når man skal ha noe på farten eller ikke dele med så mange, he-he.

Dette er ikke overraskende peanøtter med sjokolade og et crispy skall utenpå, og de kommer i ulike farger. Akkurat som M&M’s og julevarianten fra M (som jeg skrev om her i fjor). Synes disse var ganske så gode, men kanskje bitte litt tamme? De manglet den siste lille touchen som M fra Freia har. Men jeg synes den smakte bedre enn M&M’s, for den har litt for «utenlandsk» sjokoladesmak for meg.
Mannen min kom forøvrig med et lite poeng, han lurte på hvorfor de har ulik farge? Godt spørsmål, for verken han eller jeg klarte å kjenne noe forskjell i smak på de ulike fargene. Slik man lett kan på f.eks NonStop. Ikke at det er så viktig altså.

Kan godt hende jeg kjøper disse igjen hvis jeg har lyst på en pose peanøtter med sjokolade bare til meg selv en gang i fremtiden. Den var slett ikke dum. 😛 Noen andre som har sett den enda?

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Peanut Heads fra Tucker”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.