MultiAction Munnskyll fra Jordan

Husker dere dette innlegget fra i fjor? Da testet jeg den blå munnskyllen fra Jordan. Det har faktisk aldri blitt gjenkjøp av den, men da jeg så at det nå var kommet en ny lilla variant, MultiAction Munnskyll, lot jeg meg friste igjen. Jordan fortsetter altså sin satsning innen munnskyll «med lekkert design og dokumentert effekt». De sier også at «MultiAction gir deg en alt-i-ett beskyttelse, gjennom å forebygge tannsten, gi sterkere tenner og bidra til et sunnere tannkjøtt.» Wow, så bra da. Og når den i tillegg skal gi hvitere tenner, må det jo være en vinner. We like! 😛

Har ikke prøvd den så mange dager enda, så jeg må innrømme at jeg foreløpig ikke har sett noen nyanseforskjell på tannemaljen min. Men skyllevannet smaker i hvertfall godt! Den inneholder ikke alkohol, og føles ikke så veldig sterk i munnen. Mange tannskyller gir en umiddelbar nesten ubehagelig prikking og stikking på tungen, men det synes jeg ikke denne gjør. Den er forholdsvis mild, men samtidig frisk og fresh, og ikke besk at all. Synes også at jeg sitter igjen med en god smak og ren følelse en stund etter at den er brukt. Tennene føles også glatte og rene med tunga, så noe bra må det jo være i denne mixturen.

Kan godt hende det blir gjenkjøp av denne bare grunnet smak, renhetsfølelse i munnhulen og beskyttelse mot all verdens ulumskheter. Så får heller hvitere tenner være en bonus, he-he.
Hvis så skulle skje (mot formodning) lover jeg herved å informere dere.
Noen andre som har testet denne?

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “MultiAction Munnskyll fra Jordan”

  1. Hmm… Interessant! Jeg synes den blå er grusom, og liker egentlig smaken (når utvannet…) av den lilla Listerine, men den er så sterk også føler jeg meg så dum som vanner ut munnvannet…

    Akkurat nå går det i SB12, men smaken er ikke spesielt god i tillegg til at den er svindyr, så jeg får gi denne en sjans etterhvert 🙂

  2. Jeg har brukt den lilla og er meget fornøyd forde den ikke er for sterk.
    Men nå er den borte fra alle apotek i Tromsø !!!!! KRISE !!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.