Mens vi venter på Juledesignet…

…fra Lambi, kan vi jo titte på denne høstvarianten jeg fant på Ultra. En Limited Edition, ikke så veeeldig ulik den de hadde i fjor høst egentlig.

Nå er jeg som alltid spent på årets juledesign! De tre siste årene har de hatt disse blåe snømennene med rød lue, og nå er det jammen meg på tide med litt fornyelse. Blir veldig skuffa hvis de kommer med det samme enda en gang. Ikke for det, jeg kommer helt sikkert til å kjøpe det, men helt uten jubel og begeistring ha-ha. Noen leste kanskje innlegget mitt om juledesign i fjor, og allerede da var jeg lei av blå snømenn. →  →  →

Har sett nøye rundt meg både på Rema, Ica, Jacobs og Meny nå de aller siste dagene, men har fortsatt ikke sett antydning til noe julemønster. Noen som har sett det noe sted? Og kan glede eller skuffe meg med nyheten om type design??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.